Wielrennen, mountainbiken met Arie ten Hove bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In dit uur blikken wij terug op de wielerprestaties o.a. op het Europese Kampioenschap veldrijden waar de Nunspeetse Annemarie Worst Europees Kampioen veldrijden bij de dames werd in Rosmalen. Met Arie ten Hove praten wij over het Moutainbiken, afgelopen vrijdag werden trainers, alle deelnemers en de winnaars van het goud, zilver en brons bij de Nederlandse Kampioenschappen jeugd gehuldigd in de kantine van de ATB Vereniging Oldebroek door wethouder de heer B. Bergkamp van de gemeente Oldebroek. In deze uitzending blikken wij ook vooruit op de Maxi Promo Wintercompetitie die zaterdag 11 november van start gaat. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 25 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein