Vier gasten bij Sportief Zijn Zeker Weten, Join 4 Energy centraal

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending hebben vier gasten in de studio Gert Gerritsen die zich zowel sportief als bestuurlijk inzet voor Join4Energy in de strijd tegen stofwisselingsziektes. Met hem gaan wij

praten over zijn sportieve uitdagingen. Op Zaterdag 8 februari zal er een Hollandse Benefiet avond zijn Join4Energy. Danielle van Essen, Stein van Oene organiseren samen met hun team deze avond, en zangeres Hennie van der Vis van Duo Remix zal er optreden.

Met deze gasten in de LocoFM Studio gaan wij praten over hun motivatie om dit te doen.

En uiteraard horen wij alle details van de Hollandse Benefiet avond voor Join4Energy. En natuurlijk willen wij weten welke sporten zij beoefenen!

In deze uitzending blikken wij met Evert van ’t IJssel terug op de finale competitie wedstrijd van de ATB Vereniging Oldebroek afgelopen zaterdag 25 januari. Het klassement van de Maxi Promo Competitie 2019-2020 is opgemaakt en Evert verteld ons wie in welke klassen op het podium stonden tijdens de huldigingen. Tevens deelt Evert met ons de laatste ontwikkelingen in de Motocross. Ook in deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein