Updates

Motocrosser Michael Leusink en Veluwse MTB Competitie, Run Bike Run en Carbagerun bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

De 19-jarige Michael Leusink zal 17 februari te horen zijn in Sportief Zijn Zeker Weten. De Motocrosser uit Wezep had graag naar de studio willen komen maar door de drukke werkzaamheden was er geen garantie dat het mogelijk was om te komen. Evert van ‘t IJssel hield contact met de Husqvarna rijder en pakte zijn kans om even aan de keukentafel een gesprek met de 250cc cuprijder aan te gaan.In 2019 werd Leusink zeventiende van Nederland en zullen we gaan horen als hij met deze resultaat tevreden was. Michael heeft ook de nodige moeite met de tijdtraining wat gaat hij hier aan doen en wat zijn, zijn doelstellingen in 2020. Dit alles en meer komt voorbij en doet Leusink toch een verrassende uitspraak. Dus moet u zeker naar het complete interview blijven luisteren.

In deze uitzending hebben wij ook contact met het Runnerteam De Foesters. Zij hebben de afgelopen week deelgenomen aan The Carbagerun een rally door Scandinavië, drie landen werden er aangedaan, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Wij horen van Niek van de Wetering de ervaringen van het team.

Ook blikken wij terug op de finale wedstrijden Mountainbiken van de Veluwse MTB Competitie welke afgelopen zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek plaats vonden.

In Nijkerk waren er successen voor de deelnemers uit de gemeente Oldebroek bij de 4e competitie wedstrijd van de Maxi Promo Veluwse Run Bike Run competitie. Wij blikken terug op deze vierde wedstrijddag.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.


Burgemeester Tanja Haseloop te gast bij LocoFM

Vanmorgen was burgemeester Tanja Haseloop van de gemeente Oldebroek te gast bij Willem van den Beld op LocoFM. Ze verteld onder andere over haar aanleiding om te solliciteren naar de functie voor burgemeester van Oldebroek, hoe haar werkdag eruit ziet en over haar muzieksmaak. Ook maakt ze bekend dat ze inmiddels een huis hebben gevonden aan de Bovenheigraaf. Ze zal dus zeer binnenkort naast burgemeester ook inwoner worden van de Gemeente Oldebroek. 

Luister hier het hele interview terug: 


Martijn Westerink te gast bij Een Hele Onderneming

Vanmiddag is te gast in Een hele onderneming op regioradio Loco FM Martijn Westerink van BPM Media & Entertainment Facilities uit Wezep. We gaan het hebben over zingeving, passie en plezier en de Why van BPM. Verder komen aan bod muziek, volleybal en Terschelling.


Motocrosser Ruben Kroon en Sportverkiezingen, Veluwse MTB Competitie en Carbagerun bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Ruben Kroon zal op maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur te gast zijn in het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten. Evert van 't IJssel zal met de motocrosser uit Hattemerbroek terugkijken naar het jaar 2019. Het was voor Kroon een jaar van keuzes en kreeg Ruben ook nog te maken met een forse blessure. En luidt de vraag wat hij in 2020 zal gaan doen.

In deze uitzending proberen wij ook contact te hebben met het Runnerteam De Foesters zie zijn maandag gestart in The Carbagerun een rally door Scandinavië, drie landen zullen er aangedaan worden, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Wij horen van Niek van de Wetering de actualiteit van het team.

Wij blikken terug op de Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek welke vrijdagavond 7 februari werden gehouden bij Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.

Ook blikken wij vooruit naar de finale wedstrijden Mountainbiken van de Veluwse MTB Competitie welke aanstaande zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek plaats vinden.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.


Zeven zangeressen te gast bij PurePraise

Komende zondag zijn er maar liefst zeven zangeressen te gast in PurePraise. Zij komen twee nummers zingen ter promotie van het Worship Event van Higher Level op 14 maart as in Kampen.

Het programma PurePraise wordt gepresenteerd door Wim en Willem Rietberg