Tijd voor de test

Afgelopen maart kwam een team LocoFM-medewerkers bijeen om te praten over de locatie-studio. Alle ideeën werden op tafel gegooid, genoteerd en verwerkt in een plan. Van een leeg stuk papier naar een concreet verhaal.

Nadat iedereen het met elkaar eens was kon de uitwerking beginnen. Eerst op papier om het vervolgens sneller in de praktijk op orde te krijgen. Voorzichtig werd een planning gemaakt en een eerste datum genoemd om de boel draaiend te hebben.

De afgelopen maand is er extra hard gewerkt. Het technische team van Loco Media Groep heeft absoluut overuren gemaakt, waar we als lokale omroep bijzonder dankbaar om zijn.

De deadline is gehaald! Gisterenavond zijn de laatste kabels gesoldeerd, de laatste keer de stofzuiger erbij en de laatste keer voor de test in de microfoon blaten om elk regelaartje goed in te stellen.

Al die uren inzet van onze vrijwilligers kun je zaterdag 31 augustus bekijken. Bij ons pand, aan de Zuiderzeestraagweg 498, word tussen 10:00 en 14:00 live radio gemaakt. Wil je eens komen kijken? Je bent van harte uitgenodigd!

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein