WieKent Weetjes

Dag: Vrijdag
Tijd: 16:00 – 17:00
Presentatie: Nicolet Hoorn

Elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur een informatief programma van Nicolet Hoorn. Met aandacht voor: “Wie kent dit bedrijf”, ‘Wat is er dit weekend te doen” en de Evenementenkalender.

Uitzending Gemist


Nieuws

Toer de Dellen, Open dag Ko-Kalf en Motortoertocht Oosterwolde bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 16 juni staat het programma in het teken van diverse evenementen, die zaterdag 17 juni plaatsvinden. Eddie van Olst geeft de laatste update van Toer de Dellen. Ko van Twillert vertelt over de jaarlijkse open dag van Ko-Kalf en blikt ook alvast vooruit naar de Boerderijenwandeltocht van 24 juni.

Tenslotte spreekt Nicolet met Gijs van de Weg over de jubileum Motortoertocht Oosterwolde. Dit evenement vindt al voor de 25ste keer plaats. Er zijn nog enkele plekken vrij om deel te nemen.

Men kan zich aanmelden via de website http://www.mtto.tk


Rouwzorg Riny als bedrijf bij WieKent Weetjes

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 12 mei is Riny van de Worp te gast bij het onderdeel 'Wie kent dit bedrijf'. Rouwzorg Riny, gevestigd aan de Rondweg 11G in Wezep, startte maandag 1 mei met het verzorgen van uitvaarten.

Riny van de Worp: 'Door persoonlijk contact en te luisteren naar de nabestaanden en de wensen die de overledene had kunnen we de uitvaart een heel persoonlijk karakter geven.

Aan het eind van het uur is er nog tijd voor de evenementenagenda.


Frans de Lange over opening kantoorpand GlobalRize bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 28 april staat GlobalRize centraal bij het onderdeel 'Wie kent dit bedrijf'. Frans de Lange, oud-burgemeester van Elburg, is te gast in de studio. Frans is sinds 1 februari 2017 samen met Marten Visser directeur van GlobalRize.

Op  zaterdag 29 april im 15.00 uur zal de officiële opening van het nieuwe kantoorpand aan de Elzenweg 1a in Oldebroek  plaatsvinden.

Om 13:30 uur is er een openingsbijeenkomst met presentaties over het werk van GlobalRize in het kerkgebouw van Luctor et Emergo, Mheneweg Noord 1bg

Daarna zal om 15:00 uur de officiële openingshandeling plaatsvinden bij het nieuwe kantoorpand aan de Elzenweg 1a door Tweede-Kamerlid en oud-zendeling Gert-Jan Segers en burgemeester Adriaan Hoogendoorn.

Hierna is er open huis met een hapje en een drankje voor iedereen die een kijkje wil komen nemen en meer wil horen over het werk van GlobalRize.


Egbert Bos over de maaltijdservice bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 24 maart is Egbert Bos uit Elburg te gast in de studio bij het onderdeel "Wie kent dit bedrijf".

Onlangs nam Egbert afscheid bij Hotel Elburg en de Tapperij. Maar Egbert heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Maaltijdservice Van Asselt uit Oldebroek werd onlangs door hem overgenomen.


Aan het eind van het uur is er nog tijd voor de evenementenagenda.


Organisatie verkiezingen Oldebroek centraal bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 10 maart staan de Tweede Kamer verkiezingen van woensdag 15 maart centraal bij WieKent Weetjes. Petra Bosch is aanwezig in de studio en vertelt erover, hoe deze verkiezingen in de geneente Oldebroek worden georganiseerd.

Aan het eind van het uur is er nog tijd voor de evenementenagenda,


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com