WieKent Weetjes

Dag: Vrijdag
Tijd: 16:00 – 17:00
Presentatie: Nicolet Hoorn

Elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur een informatief programma van Nicolet Hoorn. Met aandacht voor: “Wie kent dit bedrijf”, ‘Wat is er dit weekend te doen” en de Evenementenkalender.

Uitzending Gemist


Klik hier voor meer uitzendingen.

Nieuws

Hondenopvang Zwart, Stichting Natuurkracht en Freestyle Festival bij WieKent Weetjes

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn het programma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 15 juni staat bij  'Wie kent dit bedrijf' Hondenopvang Zwart centraal. Bij Hondenopvang Zwart is op zaterdag 23 juni een groot festijn met allerlei activiteiten voor de hond en zijn baas. En dat allemaal voor het goede doel KWF Samenloop voor Hoop Elburg.

Ronald Vos vertelt over de Stichting Natuurkracht, die op zoek is naar chauffeurs op vrijwilligersbasis voor de komende maanden. Tenslotte geeft Robin Blok een update over het Freestyle Festival dat vanavond bij De Heuvelruiters wordt gehouden.

Aan het eind van het programma nog de evenementenkalender.


Oostendorp Muziek en Toer de Dellen bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn het programma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 1 juni staat bij  'Wie kent dit bedrijf' Oostendorp Muziek centraal. Het bedrijf viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. Henk Oostendorp blikt met Nicolet terug op het ontstaan en de groei van het bedrijf. Maar ook hoe ziet de toekomst eruit ziet.

Met Eddie van Olst wordt gesproken over de stand van zaken betreffende de inschrijving voor Toer de Dellen. De zevende editie vindt plaats op zaterdag 23 juni. Inschrijven is mogelijk via dit formulier.


4Kante meter, belevingsvlucht en 24-uur nonstop actie bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn het programma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 25 mei staat bij  'Wie kent dit bedrijf' timmer- en interieurbouwbedrijf 4Kante meter uit Epe centraal. 4kante meter is een ervaren en energiek bedrijf. Het staat voor vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke benadering. De activiteiten bestrijken een zeer breed vlak op het gebied van interieurbouw, verbouw, montage, onderhoud en restauratie van woningen en bedrijfspanden.

Gerard van Buursen geeft de laatste update namens Hoog over Wezep over de belevingsvlucht vanuit Lelystad Airport op woensdag 30 mei.

Over de 24-uurs nonstop actie van Stichting Present geeft Mirjam Prins de laatste informatie

Aan het eind van het programma nog de evenementenkalender.


Aart Veldman, geknipt voor Jesse en motortoertocht bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn het programma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 11 mei is Aart Veldman te gast in de studio. Aart bouwde een naam op als fotograaf, maar verrast ook regelmatig iedereen met het publiceren van een boek. Zijn nieuwste boek is sinds begin dit jaar verkrijgbaar en heet ‘De IJssel van Westervoort naar Kampereiland’.

Samantha Landman van Samantha's Hairstyling aan de Zuiderzeestraatweg 176 vertelt over haar actie op maandag 14 mei. Ze knipt de hele dag voor een goed doel. De gehele opbrengst gaat naar Jesse Mulder, als sponsoring voor de Toer de Dellen. Elk jaar haalt Jesse via sponsoractie's veel geld binnen voor KiKa.

Tenslotte geeft Gijs van de Weg een laatste update over de motortoertocht van de motorgroep Oosterwolde samen met Geloofsgemeenschap Luctor et Emergo op zaterdag 12 mei in Oldebroek . De opbrengst van deze rit is bestemd voor zendingsactiviteiten van de geloofsgemeenschap in binnen- en buitenland.

Aan het eind van het uur is er nog tijd voor de evenementenagenda.


SIL activiteitenboerderij, Sleepbootdagen en Truckersparade bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn het programma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 4 mei staat bij 'Wie kent dit bedrijf' de SIL activiteitenboerderij Oldebroek centraal. biedt zorg op maat voor mensen met een beperking om een zinvolle dagbesteding te ervaren op de boerderij. Op een ruim boerenerf met dieren genieten de cliënten van het buitenleven. Begeleiders Greetje van den Dragt en Roelien Kroese zijn freelance begeleiders met ruime ervaring in de (gespecialiseerde) gehandicaptenzorg voor mensen met een beperking of met een moeilijk verstaanbaar gedrag.

Dit mag recreatief of arbeidsmatig van aard zijn. SIL is de afkorting van Special In Language.

Verder is er aandacht voor de Sleepbootdagen in Elburg en Freddy Lindeboom het laatste nieuws over de Truckersparade op 5 mei in Oldebroek.

Aan het eind van het programma nog de evenementenkalender.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com