WieKent Weetjes

Dag: Vrijdag
Tijd: 16:00 – 17:00
Presentatie: Nicolet Hoorn

Elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur een informatief programma van Nicolet Hoorn. Met aandacht voor: “Wie kent dit bedrijf”, ‘Wat is er dit weekend te doen” en de Evenementenkalender.

Uitzending Gemist


Nieuws

Cleaningbedrijven, Classic demo en open dag zwembad bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag presenteert Nicolet Hoorn om 16.00 uur WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 6 oktober staan bij 'Wie kent dit bedrijf' BFH Cleaning & Consultancy en Car Care Center Elburg centraal. Beide bedrijven zijn sinds kort gevestigd in een nieuw pand op bedrijventerrein Broeklanden in Elburg. Er wordt een gezamenlijke Open Dag gehouden op zaterdag 7 oktober.

Bij 'Wat is er dit weekend te doen' is er aandacht voor de historische wegraces, die zaterdag in Oosterwolde worden gehouden. Verder is er ook aandacht voor de Open Dag van Zwembad De Veldkamp in Wezep, die ook komende zaterdag wordt gehouden.


Computerservice, historische optocht en IJsselvliedtshow bij Wiekent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag presenteert Nicolet Hoorn om 16.00 uur WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 29 september staat bij 'Wie kent dit bedrijf' Computerservice Jonker, gevestigd aan de Bloemstraat 103 in Oldebroek centraal. Jerry Jonker zal vertellen over het ontstaan en de werkzaamheden van dit bedrijf.

Bij 'Wat is er dit weekend te doen' is er aandacht voor historische optocht, die aanstaande zaterdag ter gelegenheid van 500 jaar Reformatie in Kampen wordt gehouden. Luthine Postma geeft de laatste informatie

Tenslotte is er aandacht voor de IJsselvliedtshow van Nut en Sport Wezep. De kleindierenshow wordt vrijdagavond en zaterdag wordt gehouden in het ruitersportcentrum aan het Vijzelpad 112 in Hattem. Nicolet spreekt hierover met Wil Krooshof.

Aan het einde van de uitzending is er de evenementenagenda


Elburg Binnenstebuiten, Run for Joyce en modeshow bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 22 september is er aandacht voor de vijfde editie van Run for Joyce, dat vrijdagavond in Oosterwolde wordt gehouden. Niels Visser geeft de laatste update. Verder is er aandacht voor Elburg Binnenstebuiten, dat op 29 en 30 september in Elburg Vesting wordt gehouden.

Tenslotte wordt er vooruit gekeken naar de modeshow bij Vaessen Mode & Trends in Oldebroek, die op 27 en 28 september wordt gehouden

Aan het einde van de uitzending is er de evenementenagenda


Bonergie en braderie Zalk centraal bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 15 september staat bij 'Wie kent dit bedrijf' Bonergie centraal. Willem Bonestroo opende in de afgelopen week een energiewinkel in Oldebroek.

Bij 'Wat is er dit weekend te doen' is er aandacht voor de braderie in Zalk, die zaterdag 16 september wordt gehouden. Deze braderie wordt al jaren georganiseerd door Chr. Brassband Excelsior Zalk, altijd op de 3e zaterdag van september.


Open Monumentendag en Botterdagen centraal bij WieKent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag om 16.00 uur presenteert Nicolet Hoorn WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 8 september staat de Open Monumentendag centraal. Colin Pelleboer vertelt  over de Open Monumentendag in Elburg en Agaath de Weerd geeft een update over de Botterdagen.

Jan van Ommen is op bezoek in de studio en zal het programma van de Open Monumentendag bij het Boerderijmuseum in Oldebroek nader toelichten.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com