WieKent Weetjes

Dag: Vrijdag
Tijd: 16:00 – 17:00
Presentatie: Nicolet Hoorn

Elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur een informatief programma van Nicolet Hoorn. Met aandacht voor: “Wie kent dit bedrijf”, ‘Wat is er dit weekend te doen” en de Evenementenkalender.

Uitzending Gemist


Nieuws

Consulaat Roemenië en 'Rien Poortvliet en het boerenleven' bij WieKent Weetjes

Op vrijdagmiddag presenteert Nicolet Hoorn om 16.00 uur WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 16 februari staat bij 'Wie kent dit bedrijf' het Consulaat Roemenië centraal. Pierre Wimmers is consul voor Roemenië en zal meer hier over in de studio vertellen. Wat houdt het in en wat zijn de werkzaamheden

Bij 'Wat is er dit weekend te doen'  is er ruim aandacht voor ’Rien Poortvliet en het boerenleven’. Het is de titel van de nieuwe expositie bij het Boerderijmuseum die zaterdag 17 februari om 16.00 uur geopend wordt door burgemeester Adriaan Hoogendoorn en Tok Poortvliet, zoon van de ’tekenende verteller’, die in september 1995 op 63-jarige leeftijd overleed.


Bureau Hanze en 'Met Zout en Peper' bij Wiekent Weetjes LocoFM

Op vrijdagmiddag presenteert Nicolet Hoorn om 16.00 uur WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 9 februari staat bij 'Wie kent dit bedrijf' Bureau Hanze centraal. Bureau Hanze is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Impuls Communicatie en JP-ID. Twee reclame- en communicatiebureaus uit de Hanzesteden Elburg en Kampen. Door het bundelen van hun krachten voorzien zij bedrijven in de behoefte om een compleet communicatieconcept neer te zetten. Colin Pellerboer is op bezoek in de studio.

Verder vertelt Henriëtta van Heerde over dramateam Met Zout en Peper, die met nieuwe productie actief zijn in VEG Oldebroek op zaterdagavond 10 februari en zondagavond 11 februari.


Toneelvereniging Irene en Sportverkiezingen centraal bij WieKent Weetjes LocoFM

Nicolet Hoorn presenteert op vrijdagmiddag om 16.00 uur  het radioprogramma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 2 februari is er onder anderen aandacht voor de Sportverkiezingen Oldebroek, die vrijdagavond plaatsvinden bij Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.

Ada van de Poll vertelt in de studio over de komende opvoeringen van het blijspel 'Amor richt zijn pijlen' van toneelvereniging Irene.


MIND Blue Monday Run centraal bij WieKent Weetjes LocoFM

Nicolet Hoorn presenteert op vrijdagmiddag om 16.00 uur  het radioprogramma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 12 januari  is er veel aandacht voor MIND Blue Monday Run, die op maandag 15 januari in Wezep wordt gehouden. Bertine Engelsman, de organisator, is te gast in de studio. 

Maandag 15 januari is het weer de Blue Monday, een dag die bekend staat als meest sombere dag van het jaar. Op deze dag organiseert Bertine Engelsman, de MIND Blue Monday Run in Wezep. Het is geen hardloopwedstrijd, maar een sponsorloop voor MIND. Hiermee wil zij extra aandacht vragen voor depressie, en voor donaties voor betere hulp.


Kerst in Oud Kampen centraal bij WieKent Weetjes LocoFM

Nicolet Hoorn presenteert op vrijdagmiddag om 16.00 uur  het radioprogramma WieKent Weetjes op LocoFM. In de uitzending van 15 december is er veel aandacht voor Kerst in Oud Kampen. Joost Lemette is op bezoek in de studio om het evenement nader toe te lichten.

De toch al sfeervolle binnenstad van Kampen verandert zaterdag 16 en zondag 17 december weer in een groot openluchttheater, wanneer de 18e editie van Kerst in Oud Kampen van start gaat.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com