WeekendTime

Dag: Vrijdag
Tijd: 17:00 – 19:00
Presentatie: Hendrie van ’t Hul en Herjan Westhuis
Website www.weekendtime.nl

Welkom bij Weekendtime, al meer dan 22 jaar de hit op LocoFM, elke vrijdag van van 17.00 – 19.00 uur maken Hendrie van ‘t Hul en Herjan Westhuis een spetterende uitzending op LocoFM. Met interviews, het laatste nieuws en de beste muziek staat Weekendtime op LocoFM garant voor heel veel luisterplezier. Op www.weekendtime.nl vindt je alle informatie over Hendrie van ‘t Hul en Herjan Westhuis. Ook vindt je informatie over de artiesten die bij ons in de show zijn geweest.

Nieuws

Boni Oldebroek levert kerstpakketten voor Weekendtime

Vanmiddag konden we de kerstpakketten ophalen bij Boni Oldebroek. Bedrijfsleider Martijn Top heeft er een mooi boerenpakket van gemaakt. Van koffie, banketstaaf tot een lekker flesje wijn. Kortom, een pakket waar iedereen mee uit de voeten kan. Vrijdagmiddag tussen 5 en 7 worden live de pakketten uitgedeeld aan de genomineerde deelnemers. Deze zijn afgelopen week geselecteerd door de programmamakers Hendrie en Herjan.

Keuze's maken

De programmamakers lieten weten dat het weer een zware dobber was om dit jaar de juiste verhalen eruit te pikken. Er zullen vast ook mensen teleurgesteld zijn dat ze er niet bij zitten maar je moet soms de knoop doorhakken ook al is dat niet altijd even makkelijk.

Hendrie en Herjan willen via deze weg iedereen bedanken die andere personen in het zonnetje wilden zetten door ze aan te melden voor een kerstpakket en ze warm hart toedragen zo rond deze feestdagen. Dagen die niet door iedereen kan worden ervaren als een feestdag door een bepaalde privé toestand ect.

De Kerstpakketten uitzending begint vrijdagmiddag om vijf uur en wie weet ziet u voor 7 uur ons kerstvrouwtje Nia van den Bosch samen met cameraman Henk Tabois bij jouw op de stoep staan met het Weekendtime kerstpakket.

 


Weekendtime geeft Kerstpakketten weg!

Op Vrijdag 15 december is het weer zo ver, Hendrie van't Hul en Herjan Westhuis gaan

tijdens de live uitzending van het programma Weekendtime kerstpakketten weggeven aan mensen de wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken, Kent u iemand die je wel een kerstpakket gunt?

iemand die zich altijd wegcijfert, iemand die altijd voor anderen klaarstaat, iemand die ziek is enz,

Dit is je kans om wat terug te doen, GEEF hem of haar dan nu op! dit kan via het aanmeld formulier op

http://weekendtime.nl/

En wie weet staat ons kerstvrouwtje Nia van de Bosch straks op vrijdag 15 dec voor de deur bij de

persoon die u heeft aangemeld.

Weekendtime is on-air iedere vrijdagmiddag van vijf tot zeven op regio-radio LocoFm.

Hieronder nog even een terugblik van onze vorige kerstpakkenactie!

https://youtu.be/OOXF2NRyQOg


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com