Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk-Jan Grootkarzijn, Tiemen de Vries, Eljakim Doorneweerd, Aart Kip of Jennifer Zoombelt

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht.

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 1 en 2)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 3 en 4)

Nieuws

Toer de Dellen, Homeride, mountainbiken en motocross bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 11 juni is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Martinus van ’t Hul over de deelname van Milla’s Friends team aan de Homeride 2018. Met Harry Spronk gaan wij in gesprek over het laatste nieuws van Toer de Dellen 2018. En van Evert van ’t IJssel te horen wij de laatste actualiteiten van de Mountainbikers en Motocrossers uit de gemeente Oldebroek. Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Martinus van ’t Hul is al heel wat jaren actief in de wielersport de laatste jaren fietst hij samen met het Milla’s Friends Team de Homeride. Een fietstocht van 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamlen voor de Ronald McDonald Huizen. Op 23 & 24 juni zal de 8e editie plaats vinden. In dit uur praten wij over zijn ervaringen en de deelname van dit jaar.

In dit uur zal ook Harry Spronk te horen zijn, hij is bestuurslid bij Toer de Dellen, met hem praten wij over zijn motivatie en de laatste nieuwtjes van Toer de Dellen 2018. Toer de Dellen is een sportief evenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Kika. Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Het rondje Dellen kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend, hardlopend of skeelerend afgelegd worden. Jong en oud; iedereen mag meedoen!

Van Evert van ’t IJssel horen wij het laatste nieuws van onze lokale motocrossers en mountainbikers. Afgelopen week hebben diverse mountainbikers uit onze gemeente deelgenomen aan de Streetrace in Ruinen. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.

Maandagavond is tevens de laatste uitzending voor de zomerstop, vanaf eind augustus zal op de maandagavond tussen 20.00 – 21.00 het programma Sportief zijn Zeker Weten weer te horen zijn.
Wij wensen iedereen een fijne en sportieve vakantie toe.


Rainbow Truckteam, motocross, wielrennen 14e Omloop van de IJsseldelta bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 4 juni is tussen 20.00 en 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Gerrit Wieberdink van het Rainbow truckteam en is Evert van ’t IJssel te horen over de motocross en mountainbiken. Met Jan van Ommen blikken wij terug op de 14e editie van de omloop van de IJsseldelta een wielerwedstrijd voor Dames. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Gerrit Wieberdink praten wij over het Rainbow Truckteam, Gerrit is samen met Marc de Haan en Tineke de Haas vijf jaar de stuwende krachten achter het Team. Samen met Tineke de Haas en Marc staat hij aan de basis van dit team. Met Gerrit gaan wij praten over zijn ervaringen, en blikken wij vooruit. Het Rainbow Truckteam waar Gerrit van Werven en Gerrit Zuurmond de truckracers zijn, is uitgegroeid tot een team met twee wedstrijd trucks, een eigen service truck en een service wagen voor snelle assistentie.

In dit uur zal ook Jan van Ommen organisator van wielerwedstrijden o.a. de Ster van Zwolle en de Salverda omloop van de IJsseldelta voor dames te horen zijn. Met hem blikken wij terug op de 14e editie van de omloop voor dames die afgelopen zaterdag met start en finish in Zwolle plaats vond.

Met Evert van ’t IJssel nemen wij het laatste nieuws van de motocross door. Er stond afgelopen weekend een vol programma op de kalender met wedstrijden in Den Dungen. Op zaterdag waren rijders uit de gemeente Oldebroek actief waaronder Robert Fobbe uit het 't Loo. Ruben Kroon uit Hattemerbroek in de 500cc cup klasse. En een wedstrijd voor NK zijspanne waarbij de nummers vier van het klassement Jeroen Boeve en Rick Sellis in actie kwamen.


NK Skeeleren, Motorvierdaagse en motocross bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 28 mei is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht NK Skeeleren, de Motor vierdaagse en Motocross. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In dit uur horen wij Hans van de Wetering, hij is in Waarland bij het NK 40+ Inline Skaten Nederlands Kampioen geworden. Een mooie prestatie voor de inwoner van ’t Noordeinde die wederom op de hoogste trede van het podium bij het Nederlands Kampioenschap stond.

Met Henk van Hattem praten wij over een bijzonder vierdaagse, de motorvierdaagse die deze week in Oldebroek plaats vind. Van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni. Men vertrekt iedere avond rond 18.30 bij het Zuiderzee Café aan de Zuiderzeestraatweg 143 in Oldebroek. In dit uur zal Henk dit initiatief toe lichten.

Met Evert van ’t IJssel nemen wij het laatste nieuws van de motocross door. Er staat een vol programma voor motorcrossorganisatie in Den Dungen. In het weekend van 2 en 3 juni staat het motorcrosses circuit van Den Dungen helemaal in het teken van twee KNMV wedstrijden waarin de punten om het Nederlandse kampioenschap verdeeld zullen worden.

Op zaterdag zullen rijders uit de gemeente Oldebroek in actie komen waaronder Robert Fobbe uit het 't Loo. De Yamaha rijder zal van start gaan in de 250cc cupklasse en proberen om een goede score te halen. Ruben Kroon uit Hattemerbroek zal alles op alles zetten om zich te kunnen blijven handhaven in de top 5 van de 500cc cupklasse.

Een dag later staat er voor de NK zijspannen een wedstrijd op de rol waarbij de nummer vier van het klassement Jeroen Boeve en Rick Sellis weer een poging zullen doen om het podium te halen.
Cor van Werven heeft ook het nodige werk nog te doen om weer te stijgen in het klassement. De vraag is nog met wie van Werven als bakkenist de wedstrijden in zal gaan. De reden hier van is dat William Juffer nog steeds last heeft van de ziekte van Pfeifer. Al met al dus een druk weekend voor de Oldebroeker crossers.


Global Rize Contour loop met Frans de Lange bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Maandagavond 14 mei is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor de Global Rize Contour loop, motocross, wielrennen, paardensport. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In dit uur zal Frans de Lange toelichting geven op de Global Rize Contour loop die op vrijdag 25 mei in Oldebroek zal plaatsvinden. Er kan gewandeld en gehard loop worden op vrijdag 25 mei in Oldebroek.

Vanaf 13:30 uur kan er gestart worden voor de wandeltochten van 10 km en de halve marathon afstand.
Vanaf 18:00 kunnende de hardlopers voor 0,8 km en 2 km starten, om 19:00 starten de 5 km, 10 km en de halve marathon. De start en finish van dit evenement is bij Sport- en Gezondheidscentrum Contour in Oldebroek.

Met Evert van ’t IJssel nemen wij het laatste nieuws van de motocross door. In dit uur blikken wij terug op de wielerklassieker de Flevotour voor nieuwelingen en junioren welke afgelopen weekend werd gehouden. Ook informeren wij de luisteraar over de prestaties van de amazones uit de Gemeente Oldebroek.


Motocrosser Ruben Kroon maandagavond te horen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 7 mei is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor de motocross, wielrennen, paardensport, volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In dit uur is motocrosser Ruben Kroon uit Hattemerbroek te horen. Ruben Kroon nam ook deel aan de UMX wedstrijd in Heerde maar strijd landelijk mee om het Nederlandse kampioenschap in de Cup klasse van de 500cc. Ruben Kroon stopte eerst met motocross maar keerde twee jaar geleden weer terug. Evert van ’t IJssel gaat in gesprek met deze motocrosser.

Tevens hebben wij een terugblik met Evert van ’t IJssel op de UMX motocross wedstrijd die afgelopen zaterdag 5 mei werd verreden bij MSV NOV in Heerde. Daarbij reden ook veel rijders uit de gemeente Oldebroek mee. Wij nemen in dit uur ook de actualiteit van de paardensport, volleybal en de komende wielerwedstrijd in deze regio door. Aanstaande zaterdag 12 mei vind de wielerwedstrijd de Flevotour in Kampen plaats.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com