Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk Jan Grootkarzijn op maandag, Tiemen de Vries op vrijdag

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht..

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 1 en 2)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 3 en 4)

Nieuws

Volleybal en Run-Bike-Run te horen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 16 oktober is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor Motorcross, Volleybal en de Run Bike Run welke op zaterdag 21 oktober wordt gehouden.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzenging praten wij met Hermine van ’t Hul. ATB Vereniging Oldebroek organiseert aanstaande zaterdag 21 oktober samen met loopgroep de Gemzen de 4e editie van de Veldkamp-Witgoed Run-Bike-Run. Met Hermine gaan wij in gesprek over dit evenement. Evert van ’t IJssel zal ons informeren over de motorcross, o.a. de wedstrijden in Heerde, maar ook over de zijspan rijders uit de gemeente Oldebroek.

Met Marloes Franken praten wij over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen Dynamo Apeldoorn Dames 4. Met Mark Blok is contact over de volleybal wedstrijd van de VZK Heren 1 tegen Dio Beemte Heren 1. Geert-Jan Sellis zal ons het laatste nieuws laten weten van de volleybal wedstrijd VZK Dames 1 tegen Hellas Dames 1.


Classic Demorace, volleybal en handbiken bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Maandagavond 9 oktober is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor de Classic Demo Race van Oosterwolde, volleybal en handbiken. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzenging praten wij met Gijs van de Weg, organisator van de Classic Demo Race welke op zaterdag 7 oktober in Oosterwolde gehouden werd. Wij blikken met Gijs terug op deze Classic Demo Race dag. Jan Oosterbroek en Christian van den Berg zullen te horen zijn over het handbiken, hun persoonlijke prestaties en de ontwikkelingen van het Riverside Racing Team zullen wij bespreken. Marloes Franken zal ons informeren over de wedstrijd van de Pauwervoll Dames 1 tegen de Blauw Wit Dames 1.


Motorcross met bondscoach Marcel Hartman, Wielrennen, Mountainbike, Classic Demo Race, Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 2 oktober is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorsport, wielrennen, mountainbiken, classic demo race en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond spreken wij met de bondscoach van de Motocross bij de KNMV Marcel Hartman. De op ’t Loo woonachtige Marcel houdt zich vooral bezig met de jeugdopleiding. Daarnaast heeft hij ook de algemene sportieve leiding voor motorcross binnen de KNMV. In die hoedanigheid is hij ook verantwoordelijk voor de selectie van de Nederlandse MX of Nations en European Motocross of Nations teams. Afgelopen weekend was hij met de selectie bij de Motocross of Nations Engeland, wij gaan met Marcel in gesprek over zijn ervaringen van dit weekend.

Met Gijs van de Weg, organisator van de Classic Demo Race welke op zaterdag 7 oktober in Oosterwolde gehouden zal worden, praten wij over dit evenement. Met Evert van ’t IJssel praten wij over de mountainbike, en blikken wij vooruit op activiteiten die er staan te gebeuren bij de ATB Vereniging Oldebroek. Wij blikken terug op Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen voor clubs in Dronten. Met Mark Blok praten wij over de volleybal wedstrijd van VZK Heren 1 tegen Pauwervoll Heren 2, Geert Jan Sellis informeert ons over de dames van VZK 1 die tegen de dames van Pauwervoll 2 hebben gespeeld.
Marloes Franken zal ons informeren over de wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de EVV Dames 2.


Frans van Varik met Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen te horen bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Maandagavond 25 september is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor wielrennen, motorsport en hardlopen. Frans van Varik organisator van het Nederlands Clubkampioenschap Wielrennen in Dronten wat op zaterdag 30 september wordt gehouden zal te horen zijn in het programma. Met hem praten wij over de voorbereidingen en de wedstrijden die er gehouden worden onder de vlag van Wielervereniging De IJsselstreek.

In dit uur wordt er ook terug geblikt op het Nederlands Kampioenschap Wielrennen voor burgemeesters waar burgemeester Adriaan Hoogendoorn aan deel genomen heeft. Evert van ’t IJssel zal met ons bijpraten over de jeugd motorcross landenwedstijd voor zijspannen en de zijspancross in Hummelo waar Cor van Werven en William Juffer aan deelnamen. En blikken wij met Evert van ’t IJssel ook terug op de jubileum avond van 50 jaar Stichting Circuit Oldebroek.

Met Rob Boerma gaan wij praten over de Run fort he Message” welke aanstaande zaterdag 30 september in Oldebroek zal plaats vinden. Het streven van Run fort he Message is om mensen op een gezonde manier samen om aandacht te vragen voor het werk van Operatie Mobilisatie (OM). Het streven is om wereldwijd 40.000 kilometer in alle 24 tijdzones af te leggen “Run fort he Wold” verbonden met vele werelddelen. Rond 16.00 is het startschot aan de Stouwdamsweg in Oldebroek.


Voorbeschouwingen voetbal bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Vanaf vrijdagavond 22 september kunt u elke week op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur luisteren naar Sportief Zijn Zeker Weten op LocoFM met de voorbeschouwingen op het voetbal van zaterdag. Tiemen de Vries blikt samen met de trainers van WHC, OWIOS, VSCO'61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden, die op het programma staan.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com