Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk Jan Grootkarzijn op maandag, Tiemen de Vries op vrijdag

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht..

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 1 en 2)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 3 en 4)

Nieuws

Raymond en Dennis van de Kruisweg bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 11 december is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor veldrijden, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Raymond en Dennis Van De Kruisweg zijn te gast bij Sportief Zijn Zeker Weten. Dit jaar zijn zij actief in het veldrijden, een prachtige discipline binnen de wielersport.Dit doen zij dan ook niet zonder succes. In het eerste weekend van december stonden Raymond en Dennis aan de start bij de Cyclocross Sportlandgoed Zwartemeer.

Beide coureurs gingen direct goed van start, op het zware en natte parcours. Raymond werd daar tweede en stond Raymond dit seizoen voor het eerst op het nationale veldrit-podium, een prachtige prestatie. Het weekend ervoor was Dennis de winnaar in de Veldrit bij TWC de Kempen in Valkenswaard. Deze wedstrijd begon hij met een superstart, en in de finale wist hij de sprint te winnen.

Afgelopen weekend hebben de broers deelgenomen aan de 38e Nationale Veldrit in Amersfoort. Raymond stond wederom op het podium als derde, een tweede podium plek op rij. Dennis reed ondanks zijn knieblessure die hij de afgelopen periode had opgelopen naar een vierde plaats. In het uur Sportief Zijn Zeker Weten praten wij met deze twee cyclo crossers over hun seizoen en ambities.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 4e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die afgelopen zaterdag plaats vond. Tevens blikken wij vooruit op de activiteiten die in december nog op het programma staan bij de ATB vereniging Oldebroek. In dit sportprogramma is ook Marloes Franken – Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de dames van Dynamo Apeldoorn 3.


Voorzitter Skeelerclub Eduard Vinke bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Maandagavond 4 december is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor de skeeleren, wielrennen, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten. Eduard Vinke voorzitter van de Skeelerclub Oldebroek en Sectie lid inline-skaten bij de KNSB is maandagavond te gast in het sportprogramma.

Met hem gaan wij praten over de ontwikkelen van de skeelersport en met name over ontwikkelingen van de plannen buitensport accommodaties aan de stouwdamsweg in Oldebroek. Drie jaren van overleg en voorbereidingen zijn er aan vooraf gegaan. Afgelopen week ging het licht op groen, en zullen er mooie plannen worden gerealiseerd. Eduard sprak afgelopen week ook bij de raadscommissie, en vernam dat dat de gehele raad unaniem voor was. Met Eduard Vinke gaan wij praten over deze positieve ontwikkelingen. Gaan de skeeleraars, schaatsers, bootcampers en wielrenners elkaar versterken in Oldebroek. Van Eduard horen wij de laatste actualiteit.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 4e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die aanstaande zaterdag 9 december bij de ATB Vereniging Oldebroek gaat plaatsvinden. In dit sportprogramma is ook Mark Blok te horen, met hem praten wij over de volleybal wedstrijd van de heren VZK 1 die tegen Alterno heren 4 hebben gespeeld. Met Gerran Eibrink praten wij over de dames volleyballers van VZK 1 zij hebben gespeeld tegen de dames SDS 5.


Dakar Rally met Gerrit van Werven Mountainbiken en Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 27 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor de Dakar Rally, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending zal Gerrit van Werven te gast zijn, de ondernemer en sportman uit Oldebroek. Gerrit van Werven bekend van de zijspancross en de deelname met het Rainbow Truckteam aan diverse truck rally’s waaronder de Dakar rally. In deze uitzending praten wij over zijn rol dit jaar bij het Rainbow Truckteam. Gerrit heeft voor de deelname van 2018 samen met een heel team veel verwerkt verzet om het team op klaar te hebben voor de Dakar Rally. Samen met de Oldebroeker Beert Bos heeft hij afgelopen week het materiaal van het Rainbowteam, de racetruck, een service truck en een snelle wagen voor assistentie naar de boot gereden in Le Havre, waar al het materiaal is ingescheept. Met Gerrit gaan wij praten over de voorbereidingen en de deelname in 2018. Ook dit jaar gaan wij vanuit Oldebroek het team weer volgen. Dit jaar is de 40e editie van de Dakar, de rally wordt verreden van 6 t/m 20 januari 2018 in Peru, Bolivia en Argentinië.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 3e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die afgelopen zaterdag plaats vond bij de ATB Vereniging Oldebroek. In dit sportprogramma is ook Marloes Franken-Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van dames Blauw Wit 1 tegen de dames 2 van Avior. Met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de heren 1 van VZK die tegen de heren 1 van Blok EVC hebben gespeeld.


Mountainbiken, Motorcross en Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 20 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorcross, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de open bekercross van afgelopen zaterdag in Heerde. Deze Sinterklaascross telt mee voor het open clubkampioenschap van Motor Sport Vereniging N.O.V. in Heerde. In deze uitzending blikken wij ook terug op de tweede wedstrijd van de Veluwse MTB Competitie die afgelopen zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek werd gehouden. Wij praten met Arjan Kampf over onder andere het ontstaan van deze competitie en de ervaring afgelopen zaterdag in . In diverse klassen werd er gereden op de het sportpark Stuivezand op ’t Loo. Ook blikken wij vooruit op de derde wedstrijd van de Maxipromo wintercompetitie Mountainbiken bij de ATB Vereniging Oldebroek die aanstaande zaterdag plaats vind.

In dit sportprogramma is ook Marloes Franken-Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van dames Blauw Wit 1 die uit tegen de dames van VV Alterno 5 hebben gespeeld.
Met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de Heren 1 van VZK die uit tegen de Heren van VV Alterno hebben gespeeld.


Dutch Masters of Motocross en Sportverkiezingen Oldebroek bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 13 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorcross, mountainbiken en de sportverkiezingen. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending zullen Robert Leferink en Henri Bekenkamp van Stichting Circuit Oldebroek te horen zijn.
In 2018 zal op maandag 2 april op het circuit in Oldebroek de “Dutch Masters of Motocross” plaatsvinden een geweldig hoog aangeschreven internationaal evenement waar de solo rijders in diverse klassen aan de start zullen verschijnen. In dit uur zullen zij toelichten hoe de voorbereidingen gaan verlopen, en wat er allemaal gaat plaats vinden.

Bert Schipper, voorzitter van de sportverkiezingen Oldebroek zal te horen zijn. Op vrijdag 2 februari 2018, zal de 25e editie van de Sportverkiezingen plaats vinden. Een sportavond waarbij sporters uit de gemeente Oldebroek centraal staan om de geleverde prestaties in het afgelopen sportjaar. Deze jubileum editie van de Sportverkiezingen Oldebroek zal plaatsvinden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.

De motorsport specialist Evert van ’t IJssel zal maandagavond ook te horen zijn, hij is natuurlijk zeer content met het prachtige motocross evenement wat gepland staat op Circuit de Bargen in 2018. Met Evert blikken wij ook terug op de 2e competitie wedstrijd van Maxipromo Wintercompetitie 2017/2018 welke afgelopen zaterdag plaats vond op het Sportpark ’t Stuivezand op ’t Loo.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com