Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk Jan Grootkarzijn op maandag, Tiemen de Vries op vrijdag

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht..

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 1 en 2)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 3 en 4)

Nieuws

Veldrijden, Mountainbiken en Motorcross bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 18 februari 2018 is tussen 20.00 – 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de prestaties van de veldrijders Raymond en Dennis van de Kruisweg, Motorcross met Evert van ’t IJssel en blikken wij vooruit naar de activiteiten van de ATB Vereniging Oldebroek. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

De veldrijders Dennis en Raymond van de Kruisweg uit ’t Loo zijn in de sportklasse/amateurs in het landelijk eindklassement respectievelijk 1 en 2 geworden. Een geweldig resultaat na een enerverend seizoen. In dit uur blikken wij met de beide broers terug op hun prestaties.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de motorcross, er zijn al weer diverse wedstrijden op de kalender geplaatst. En wij zijn natuurlijk ook benieuwd wie wij dit jaar vanuit deze regio in de diverse wedstrijden actief zullen zien. Samen met Evert van ’t IJssel gaan wij de luisteraars op de hoogte houden. Evert sprak afgelopen weekend met voorzitter van motor sport vereniging NOV in Heerde, in dit uur hoort u de gesprekken van Evert van ’t IJssel met voorzitter Henk Kamphuis.

De ATB Vereniging Oldebroek heeft voor de komende periode prachtige wedstrijden op de agenda staan,
Zaterdag 11 maart zijn er Landelijke jeugdwedstrijden bij de ATB Vereniging Oldebroek. Zaterdag 24 maart zal er een marathon wedstrijd verreden worden, in twee afstanden kan er gestreden worden, 50 kilometer en 100 kilometer. De 50 kilometer van de dames wedstrijd telt mee voor de SFORZ Dutch MTB marathon Ladies Cup 18. Op vrijdag 27 april zal in Oldebroek de Streetrace 2018 plaatsvinden, een spectaculaire mountainbike race op en rondom het raadhuisplein. Ook zal op Koningsdag op de skeelers gestreden worden rondom het raadhuisplein.


Sportverkiezingen Oldebroek, Motorcross en Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 5 februari 2018 is tussen 20.00 – 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek, Motorcross en Volleybal.. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Wij blikken met de Sportman 2017, Hans van de Wetering terug op de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Afgelopen vrijdagavond vond in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage de 25e editie van de Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek plaats. Hans van de Wetering werd voor de tweede keer sportman van de gemeente Oldebroek. In Hallum won hij de bij het skeeleren in de categorie Masters de Nederlandse titel.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de motorcross, er zijn al weer diverse wedstrijden op de kalender geplaatst. En wij zijn natuurlijk ook benieuwd wie wij dit jaar vanuit deze regio in de diverse wedstrijden actief zullen zien. Samen met Evert van ’t IJssel gaan wij de luisteraars op de hoogte houden.

Wij blikken terug op de volleybal van de afgelopen week, met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de volleybal heren VZK H1 tegen de heren van Alterno H5. Gerran Eibrink informeert ons over de dames VZK D1 tegen de dames VVH D2. Met Marloes Franken – Hamelink praten wij in dit uur “Sportief Zijn Zeker Weten” over de wedstrijd van de dames Blauw Wit D1 tegen de dames van Volta D1.


Dakar, Maxi Promo Wintercompetitie ATB en Sportverkiezingen Oldebroek bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 29 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018 en het Rainbow Truckteam, de Maxi Promo Wintercompetitie ATB, en de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Wij praten met Rainbow Truck rijder Gerrit Zuurmond en teammanager Gerrit Wieberdink over de Dakar 2018. Het Rainbow Truckteam reed tot de laatste twee dagen een geweldige Dakar en viel op de voorlaatste dag uit door mechanische pech. Met de beide Gerrits, praten wij over hun ervaringen.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij terug naar de finale wedstrijd van de MaxiPromo Wintercompetitie die afgelopen zaterdag 27 januari bij de ATB Vereniging Oldebroek heeft plaats gevonden. De laatste wedstrijd van de Mountainbikers in deze competitie om punten te vergaren voor het eindklassement. Van Evert van ’t IJssel horen wij het actuele nieuws van deze laatste dag en de eindresultaten in het overal klassement.

In deze uitzending blikken wij met voorzitter Bert Schipper vooruit op de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Vrijdagavond 2 februari 2018 worden deze gehouden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage. Dit worden de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek. In dit uur zal Bert ons informeren over de laatste stand van zaken van deze speciale Sportavond.


Mountainbiken, Motorcross, Volleybal, Dakar Sportverkiezingen Oldebroek bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 22 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018, Motorcross, Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek, de MaxiPromo Wintercompetitie 2017/2018 en Volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij vooruit naar de finale wedstrijd van de MaxiPromo Wintercompetitie die aanstaande zaterdag 27 januari bij de ATB Vereniging Oldebroek zal plaatsvinden. De laatste kans voor de Mountainbikers in deze competitie om punten te vergaren voor het eindklassement. Van Evert van ’t IJssel horen wij het laatste nieuws van de deze competitie.

Robert Leferink van Stichting Circuit Oldebroek zal te horen zijn over de voorbereidingen, want op maandag 2 april zal op het circuit in Oldebroek de “Dutch Masters of Motocross” plaatsvinden een geweldig hoog aangeschreven internationaal evenement waar de solo rijders in diverse klassen aan de start zullen verschijnen. In dit uur zal hij toelichten hoe de voorbereidingen verlopen.

De Dakar 2018 is gefinisht, met de eindstreep in zicht strande het Rainbow Truckteam met mechanische pech. Dinsdag 28 januari arriveert het team op Schiphol. Ondanks de teleurstelling hebben de mannen een in de eerste week een geweldige Dakar gereden. In deze uitzending blikken wij ook vooruit op de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Vrijdagavond 2 februari 2018 worden deze gehouden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage. Dit wordeen de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek. In dit uur worden de prestaties van de genomineerde Sportmannen, Sportvrouwen en Sportploegen onder de aandacht gebracht.

In dit uur praten wij met Mark Blok over de volleybalwedstrijd van heren VZK 1 tegen de heren van AVIOR 5. Gerran Eibrink informeert ons over de volleybalwedstrijd van de VZK dames 1 tegen de dames van Zeewolde 1. Met Marloes Franken Hamelink praten wij over de volleybalwedstrijd van de Blauw Wit dames 1 tegen de Pauwervoll dames 1.


Dakar, Olympische Spelen, Sportverkiezingen Oldebroek, Maxi Promo Wintercompetitie bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 15 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze eerste uitzending van 2018 “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018, Olympische Spelen, Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek 2017 en de MaxiPromo Wintercompetitie 2017/2018. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

De Dakar 2018 is gestart, van 6 t/m 20 januari wordt er gereden in Peru, Bolivia en Argentinië. Op maandagavond 15 januari praten wij met Erica Zuurmond over de Dakar 2018. Haar man Gerrit Zuurmond rijdt de Dakar 2018 in de Rainbow Truck. Zij is afgelopen week in de Dakar geweest en van haar horen wij de laatste actualiteit over het Rainbow Truckteam.

NRC Dagblad Journalist Henk Stouwdam zal te gast zijn in de LocoFM Studio, hij gaat dit jaar naar de Olympische Spelen in Zuid Korea. Met de uit Oldebroek afkomstige sportjournalist praten wij over zijn voorbereidingen en verwachtingen van dit sportevenement. Zoals het er nu uit ziet zullen deze Olympische Spelen ook het sportieve treffen zijn van Zuid en Noord Korea. Henk Stouwdam zal voor de krant NRC hier verslag van doen.

In de ze uitzending is er ook aandacht voor de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Op vrijdagavond 2 februari 2018 zal in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek plaats vinden. In dit uur worden de prestaties van de genomineerde Sportmannen, Sportvrouwen en Sportploegen onder de aandacht gebracht.

Afgelopen zaterdag stonde de 7e etappe in de MaxiPromo wintercompetitie bij de ATB Vereniging Oldebroek op de agenda. Met Evert van ’t IJssel blikken wij terug op deze wedstrijddag. En bespreken wij de actuele stand in deze mountainbike competitie.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com