Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk-Jan Grootkarzijn, Tiemen de Vries, Eljakim Doorneweerd of Jennifer Zoombelt

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht.

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)


Klik hier voor meer luisteraars!

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)


Luister hier naar meer uitzendingen.

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag)


Luister hier naar meer uitzendingen.

Nieuws

Dakar deelnemer Jasper Riezebos te horen Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In dit programma is Jasper Riezebos te horen, met de motor wist hij succesvol de Dakar rally uit te rijden. In deze rally kwam hij in contact met het Rainbow Truck Team. Gerrit Zuurmond adopteerde de motor coureur. Sinds vorig jaar rijdt Jasper als navigator mee in de Rainbow Truck. Wij praten met hem over zijn ervaringen en blikken vooruit naar de komende Dakar. 2 januari reist het team af, de wedstrijd wordt verreden van 6 t/m 17 januari, de start en finish is in Lima, Peru.

Raymond en Dennis van de Kruisweg zijn in dit uur te horen, met hun praten wij over het huidige veldrijdersseizoen. In de afgelopen wedstrijden hebben de beide wielrenners uit het ’t Loo al weer diverse keren op het podium gestaan. Vanavond hoort u de laatste prestaties van de beide coureurs.

In dit uur hoort u ook de laatste uitslagen van de mountainbike wedstrijden van afgelopen bij de ATB Vereniging Oldebroek. Evert van ’t IJssel praat met ons bij over het mountainbiken. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.


Rainbow Truck wedstrijdrijder Gerrit Zuurmond bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In dit programma is Gerrit Zuurmond te horen. Hij is aan zijn Dakar avontuur begonnen samen met Gerrit van Werven en Ed Wigman in de Rainbow Truck. In de eerste Dakar was Gerrit van Werven de bestuurder, Ed Wigman de navigator en Gerrit Zuurmond de monteur. Samen wisten zij de finish te halen. Het team is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een team met twee wedstrijdtrucks, een servicetruck en een servicewagen. Gerrit Zuumond is als navigator en rijder actief geweest in de Dakar. In de komende Dakar zal hij de wedstrijdtruck besturen. Jasper Riezebos zal als navigator actief zijn en Klaas Kwakkel als monteur. In dit uur gaan wij met Gerrit Zuurmond in gesprek over zijn ervaringen en het komende Dakar avontuur.

In dit uur hoort u ook de laatste uitslagen van de mountainbike wedstrijden van afgelopen bij de ATB Vereniging Oldebroek. Evert van ’t IJssel praat met ons bij over het mountainbiken en de motocross. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.


Autocrossers Maarten de Weerd en Bart Jan Blaauw te gast bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Evert van ’t IJssel zal deze avond ook te gast zijn om met autocrossers Maarten de Weerd en Bart Jan Blaauw te praten.

De autocrossers Maarten de Weerd en Bart Jan Blauw zullen te gast zijn in het radioprogramma. Beide mannen zijn actief in de autocross sport. Evert van ’t IJssel gaat met beide autocrossers in gesprek over hun seizoen 2018 en wanneer zij in deze sport zijn begonnen. Ook blikt hij vooruit naar 2019, want dan zullen de mannen in Oldebroek te zien zijn bij de tweede wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Autocross. Dit zal op zaterdag 16 juni 2019 verreden worden.

In dit uur hoort u ook de laatste uitslagen van de Maxi Promo MTB Competitie bij de ATB Vereniging Oldebroek. En blikken wij terug op Sinterklaas cross die afgelopen zaterdag heeft plaatsgevonden. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.


Zijspanduo Boeve en Sellis te gast bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Evert van ’t IJssel zal deze avond ook te gast zijn om met het zijspanduo Boeve en Sellis te praten.

Jeroen Boeve En Rick Sellis zullen als rode draad door het programma Sportief Zijn Zeker Weten heen te horen zijn. Het Oldebroeker zijspanduo zal aan tafel schuiven bij Evert van 't IJssel die met de beide heren terug zal kijken naar het afgelopen seizoen en wat hun plannen zijn in 2019. Het koppel werd in 2018 zesde in het kampioenschap van Nederlandse voor zijspannen. De vraag is als hiermee hun doel ook is bereikt, u hoort het allemaal in dit uur op LocoFM .

In dit uur proberen wij ook contact te hebben met Nunspeet waar de Europees Kampioen veldrijden Annemarie Worst gehuldigd zal worden. Wij blikken vooruit op het Koppel Dartoernooi wat zaterdag 17november bij Coelenhage wordt gehouden. Nabeschouwingen van de volleybal, Livo Heren 1 tegen Blauw Wit Heren 1, SDS Heren 1 tegen de VZK heren 1 en de VZK Dames 1 tegen de HSC Dames 1. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport.


Wielrennen, mountainbiken met Arie ten Hove bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In dit uur blikken wij terug op de wielerprestaties o.a. op het Europese Kampioenschap veldrijden waar de Nunspeetse Annemarie Worst Europees Kampioen veldrijden bij de dames werd in Rosmalen. Met Arie ten Hove praten wij over het Moutainbiken, afgelopen vrijdag werden trainers, alle deelnemers en de winnaars van het goud, zilver en brons bij de Nederlandse Kampioenschappen jeugd gehuldigd in de kantine van de ATB Vereniging Oldebroek door wethouder de heer B. Bergkamp van de gemeente Oldebroek. In deze uitzending blikken wij ook vooruit op de Maxi Promo Wintercompetitie die zaterdag 11 november van start gaat. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 21.00 uur. U hoort dan het laatste nieuws uit de sport


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com