Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk Jan Grootkarzijn op maandag, Tiemen de Vries op vrijdag

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht..

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 1 en 2)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 3 en 4)

Nieuws

Streetrace Oldebroek en volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 16 april is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er onder anderen aandacht voor de Streetrace in Oldebroek en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Evert van 't IJssel zal aadacht besteden aan de Streetrace in Oldebroek, die op Koningsdag 27 april wordt gehouden. Met Marlous Franken praat Dirk Jan over de volleybalwedstrijd EVV Bultman Hartholt D1 tegen Blauw Wit D1.


Motocross, mountainbiken, wielrennen en volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 9 april 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor mountainbiken, motocross en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond zal er namens Stichting Circuit Oldebroek Robert Leferink de PR Man te horen zijn, wij blikken met hem terug op het succesvolle crossweekend wat in Oldebroek heeft plaats gevonden. De Dutch Masters of Motocross en de KNMV Jeugd Solo Motocross en KNMV Cup Klassen. Van Evert van ’t IJssel horen wij ook het laatste nieuws van het verreden Open Nederlandse Kampioenschappen Motocross op de crosspiste in Heerde.

Afgelopen zaterdag vond de 46e editie van de wielerwedstrijd de Omloop van Noord West Overijssel plaats, een wegwedstrijd voor nieuweling meisjes, junior dames, nieuwelingen en junioren met start en finish in Genemuiden. Wij blikken vooruit naar Koningsdag 2018, in Oldebroek zal er dan veel gesport worden. De skeeleraars en mountainbikers komen in actie rondom en door het Gemeentehuis van Oldebroek. Dat belooft een spectaculaire Koningsdag te worden. Met Mark Blok praten wij over de volleybalwedstrijd VZK Heren 1 tegen Blok EVC Heren 1.


Marathon Mountainbiken, Motocross en Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 26 maart is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor mountainbiken, motocross en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond zullen er namens Stichting Circuit Oldebroek twee gasten zijn in de LocoFM Studio. Robert Leferink de PR Man en Albin Steinbach de penningmeester beiden actief voor de Stichting, en druk met voorbereidingen voor de Dutch Masters of Motocross op 2e paasdag en de KNMV Jeugd Solo Motocross en KNMV Cup Klassen op zaterdag 31 maart. Evert van ’t IJssel zal met beide mannen in gesprek gaan over de activiteiten van het komend weekend. ’t Loo zal het komende weekend het middelpunt van crossend Nederland zijn, in dit uur hoort u het laatste nieuws over dit motosport evenement.

Afgelopen zaterdag was op ’t Loo een Mountainbike Marathon, met maar liefst 450 deelnemers, een prachtig spektakel. Wij blikken terug op deze geslaagde dag met sterke renners op het podium bij de huldigingen. Met Marloes Franken-Hamelink praten wij in dit programma over de volleybalwedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de Dames 1 van Blok EVC. Gerran Eibrink informeert ons over de wedstrijd van de SDS Dames 1 tegen de VZK Dames 1.


Schaatsen, mountainbiken, volleybal en motocross bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 19 maart is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor mountainbiken, motocross, volleybal en schaatsen. Presentator Gerard Boer gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Evert van ’t IJssel praat hij over de motocross en het mountainbiken, en vernemen wij het laatste nieuws rondom de motocross en mountainbike wedstrijden en de rijders. Wij blikken vooruit naar aanstaande zaterdag dan zal de 1e editie van de Mountainbike Marathon over 60 en 100 kilometer zijn bij de ATB Vereniging Oldebroek. Een spectaculaire wedstrijd met 450 deelnemers. Van Evert horen wij de laatste stand van zaken.

In dit programma zal ook de schaatssprinter uit Oosterwolde Jan Van Der Stouwe te horen zijn, hij was succesvol tijdens de internationale sprint wedstrijden Masters in Heerenveen. Gerard Boer gaat in gesprek met hem.

Met Marloes Franken-Hamelink praten wij in dit programma over de volleybalwedstrijd van de Avior Dames 2 tegen de Blauw Wit Dames 1. Lisanne Sleurink informeert ons over de wedstrijd Alterno Dames 7 tegen de VZK Dames 1. Met Mark Blok blikken wij terug op de wedstrijd Blok EVC Heren 1 tegen de VZK heren 1.


Bekerwedstrijd WHC - Excelsior '31 te volgen bij LocoFM

WHC speelt dinsdagavond 6 maart om 20.00 uur in de 5e ronde van de KNVB districtsbeker Oost (1/8 finale) op Sportpark Mulderssingel tegen Excelsior '31 uit Rijssen. Flitsen van deze wedstrijd zijn tussen 20.00 en 22.00 uur te horen in een extra uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten op LocoFM. Henk Lodewijk is de verslaggever bij deze wedstrijd.

Hierdoor vervalt de uitzending van Nashville.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com