Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk-Jan Grootkarzijn, Tiemen de Vries, Eljakim Doorneweerd of Jennifer Zoombelt

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht.

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)


Klik hier voor meer luisteraars!

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)


Luister hier naar meer uitzendingen.

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag)


Luister hier naar meer uitzendingen.

Nieuws

Wielrennen, Motocross, Schaatsen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Dennis en Raymond van de Kruisweg, de beide wielrenner zijn weer begonnen aan hun veldrijders seizoen. Evert van ’t IJssel praat ons bij over de motocross. Met sprint schaatser Jan van der Stouwe praten wij over zijn seizoen 2018/2019. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Dennis en Raymond van de Kruisweg kenden vorige jaar een goed seizoen bij het veldrijden Amateurs Sportklasse zij werden in het regelmatigheidsklassement respectievelijk 1e en 2e. Beide wielrenners stonden dan ook menigmaal op het podium. In dit uur praten wij over de plannen voor het komende seizoen. De eerste wedstrijden zijn inmiddels al weer verreden.

Het was een druk Motocrossweekend voor MSV NOV in Heerde. Eerst werd de derde openbekercross wedstrijd verreden en men weer gastheer van de grote landelijke DMX finale. In Geldermalsen kwam Dani Haitink in actie bij de 65cc kleine wielen klasse en reisde Ruben Kroon af naar het circuit van Holten om aan de start te staan bij de 500cc cupklasse. Ook stond er een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor het Oldebroeker zijspanduo Jeroen Boeve en Rick Selles. De vraag is als het tweetal nog uitzicht heeft op een derde plaats om het Nederlandse kampioenschap. In America stonden  Glenn Coldenhoff, (debutant) Calvin Vlaanderen en Jeffrey Herlings aan de start  bij de Motocross of Nations. Zijn de Nederlanders er in geslaagd om het goud  te pakken? Van Evert van ’t IJssel horen wij het motocross van dit weekend

Met sprint schaatser Jan van der Stouwe praten wij over het komend seizoen. ier een overzicht van een aantal belangrijke wedstrijden dit seizoen December en begin januari staan wedstrijden van de  Dutch Master cup op het programma met de finale op 6 januari. In januari staan de internationale sprintwedstrijden Masters te inzell op het programma.  Rood omcirkeld zijn de datums 9 en 10 maart 2019 dan zijn namelijk de wereldkampioenschappen Sprint voor Masters in Leeuwarden. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.


Nederlands Kampioenschap Wielrennen, Motocross, Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Robert Leferink over zijn prestatietocht en blikken wij terug op het Nederlands Kampioenschap tijdrijden voor clubs in Dronten. Evert van ’t IJssel praat ons bij over de motocross en informeren wij de luisteraar over de laatste wedstrijden van de volleybal. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Afgelopen zaterdag organiseerde wielrenvereniging de IJsselstreek de Nederlandse Kampioenschappen tijdrijden voor clubs in Dronten. In diverse klassen streden de ploegen om de nationale titels. Een record aantal ploegen van 256 en ruim 1.300 wielrenners kwamen in actie. In dit uur blikken wij terug op de resultaten.

Met Robert Leferink blikken wij terug op zijn prestatietocht met inzet om de begeleiding van diabetici te verbeteren. Wij praten over zijn motivatie en prestatie. Evert van ’t IJssel informeert ons over de laatste ontwikkelingen in de motocross, over de wedstrijden in Halle en Heerde.

Over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Heren tegen NVC Heren praten wij met Reinier Boerendans. Hij zal ons over dit wedstrijdverloop informeren. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM tussen 20.00 – 21.00.


Run for the Message, Schaatsen, Motocross, Autocross, Mountainbiken en Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Rob Boerma over de “Run for the Message”, praten wij met Evert van ’t IJssel over de ontwikkelingen in de Motocross en Mountainbiken. Met Aleid Klompmaker praten wij over zijn nieuwe schaatsploeg en informeren wij de luisteraar over de laatste wedstrijden van de volleybal. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Aanstaande zaterdag vindt in Oldebroek de internationale editie van “Run for the Message” plaats. Een sponsorloop voor Operatie Mobilisatie. Waar dit jaar naast de hardlopers ook de wandelaars actief kunnen zijn. Met Rob Boerma praten wij over dit evenement. Vanaf 16.00 komen de hardlopers in actie aan de Stouwdamsweg in Oldebroek, zij lopen 5 , 7.5 of 10 kilometer. De wandelaars kunnen vanaf 15.00 al starten voor een wandeltocht van 10 kilometer.

Met marathonschaatser Aleid Klompmaker praten wij over het schaatsteam ASQA waar hij het komend seizoen deel van uit zal maken. Van hem horen wij wie er bij het team betrokken is en wat dit beloften team in het komende seizoen gaat schaatsen.

In dit uur hebben wij contact met Evert van ’t IJssel om de laatste ontwikkelingen in de motocross, autocross en het mountainbiken door te nemen. Er waren twee dagen motocross in Arnhem, Ruben Kroon en Dani Heitink waren actief. Evert sprak ook met autocrosser Maarten de Weerd en blikte vooruit op misschien een NK wedstrijd autocross in Oldebroek. Van Evert vernemen wij ook de laatste ontwikkelingen van de wedstrijdkalender van de ATB Vereniging en de prestaties van de jeugd op het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken dit weekend in Oldenzaal.

Over de volleybal wedstrijd van de VZK Heren tegen VVH Heren praten wij met Mark Blok. De VZK Dames hebben tegen de VVH Dames gespeeld en Gerran Eibrink zal ons over dit wedstrijdverloop informeren.


Rainbow Truckteam, Motocross en Sportuitdaging bij “Sportief Zijn Zeker Weten”

De zomerstop zit er op,  maandagavond 10 september 2018 begint het sportprogramma weer. Tussen 20.00 – 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Gerrit van Werven van het Rainbow truckteam en is Evert van ’t IJssel te horen over de motocross. De PR van Stichting Circuit Oldebroek Robert Leferink gaat een bijzondere sportieve uitdaging aan. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Gerrit van Werven praten wij over de ontwikkelingen en plannen van het Rainbow Truck Team. Het team bereid zich voor op deelname aan de Dakar 2019. Het team is in 5 jaar uitgegroeid naar een team met twee wedstrijdtrucks, een eigen service truck en een snelle verbindingswagen. Recentelijk is er een nieuwe truck aangekocht. En op dit moment wordt er volop gesleuteld op alles in optimale conditie te krijgen voor de komende Dakar. Van Gerrit vernemen wij de laatste ontwikkelingen.

Robert Leferink de PR man van Stichting Circuit Oldebroek zal te horen zijn, met hem praten wij over de sportieve uitdaging die hij aan gaat. Robert gaat naar de Sierra Nevada en gaat fietsten voor de Bas van de Goor foundation. In dit uur laat hij weten wat de uitdaging is en de motivatie waarom.

Evert van 't IJssel zal ons weer informeren over de motocross en kijkt met u terug naar de WK motocross voor zijspannen die in Frankrijk zijn finale wedstrijd kende .  Verder is er aandacht voor het zijspan duo Jeroen Boeve en Rick Sellis die in Geldermalsen de strijd om het Nederlandse kampioenschap hebben voorgezet.

Op het zelfde circuit  kwam Ruben Kroon in actie bij de 500cc cup klasse en bij de 250cc Robert Fobbe. De vraag is als Fobbe wel is gestart, want hij had last van een schouderblessure.

Verder is er aandacht voor de tweede open beker wedstrijd die op zaterdag 8 september werd verreden bij MSV NOV in Heerde.

Wij kijken ook even met u vooruit na het wereldkampioenschap solo motocross  die in Assen zal worden verreden in het weekend van 15 en 16 september waarin de grote kans bestaat dat Jeffrey Herlings wereldkampioen kan gaan worden in de zwaarste MX klasse.

Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.


Toer de Dellen, Homeride, mountainbiken en motocross bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 11 juni is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Martinus van ’t Hul over de deelname van Milla’s Friends team aan de Homeride 2018. Met Harry Spronk gaan wij in gesprek over het laatste nieuws van Toer de Dellen 2018. En van Evert van ’t IJssel te horen wij de laatste actualiteiten van de Mountainbikers en Motocrossers uit de gemeente Oldebroek. Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Martinus van ’t Hul is al heel wat jaren actief in de wielersport de laatste jaren fietst hij samen met het Milla’s Friends Team de Homeride. Een fietstocht van 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamlen voor de Ronald McDonald Huizen. Op 23 & 24 juni zal de 8e editie plaats vinden. In dit uur praten wij over zijn ervaringen en de deelname van dit jaar.

In dit uur zal ook Harry Spronk te horen zijn, hij is bestuurslid bij Toer de Dellen, met hem praten wij over zijn motivatie en de laatste nieuwtjes van Toer de Dellen 2018. Toer de Dellen is een sportief evenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Kika. Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Het rondje Dellen kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend, hardlopend of skeelerend afgelegd worden. Jong en oud; iedereen mag meedoen!

Van Evert van ’t IJssel horen wij het laatste nieuws van onze lokale motocrossers en mountainbikers. Afgelopen week hebben diverse mountainbikers uit onze gemeente deelgenomen aan de Streetrace in Ruinen. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.

Maandagavond is tevens de laatste uitzending voor de zomerstop, vanaf eind augustus zal op de maandagavond tussen 20.00 – 21.00 het programma Sportief zijn Zeker Weten weer te horen zijn.
Wij wensen iedereen een fijne en sportieve vakantie toe.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com