Sportief zijn zeker Weten

Dag: Maandag, Vrijdag, Zaterdag
Tijd: Maandag 20:00 – 21:00 | Vrijdag 19:00 – 20:00 | Zaterdag 14:00 – 18:00
Presentatie: Dirk Jan Grootkarzijn op maandag, Tiemen de Vries op vrijdag

Vrijdag

Op vrijdag blikt Tiemen de Vries met de trainers van WHC, OWIOS  VSCO’61 en Noord Veluwe Boys vooruit op de wedstrijden van zaterdag.

Maandag

Bij “Sportief Zijn Zeker Weten” op de maandagavond gaat presentator Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met sporters, bestuurders, vrijwilligers, organisatoren, supporters etc. Een ieder die op wat voor wijze dan ook bij Sport betrokken is staat centraal in dit radioprogramma. Er wordt terug- en vooruitgeblikt, op evenementen en op sportieve prestaties. De passie, inzet en betrokkenheid van de gasten wordt uitgelicht en besproken. Het is iedere keer weer verassend hoe een ieder zijn eigen wijze van beleving heeft van sport, de sporter die alles geeft, de vrijwilliger die zich inzet, de toeschouwer die geniet. Dirk Jan ziet sport dan ook als een verbindende factor, en geniet zelf dan ook volop van alle sportactiviteiten en brengt met veel plezier de sport in de gemeente Oldebroek onder de aandacht..

Uitzending Gemist: Sportief zijn zeker weten (Vrijdag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Maandag)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 1 en 2)

Uitzending Gemist: Sportief Zijn Zeker Weten (Zaterdag Uur 3 en 4)

Nieuws

Zomerstop radioprogramma maandagavond Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” waarin iedere maandagavond diverse sporten worden besproken is met zomerstop, maandagavond 28 augustus zullen de uitzendingen weer beginnen.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn zal dan weer diverse sporten onder de aandacht brengen, de volleybal, wielrennen, wheeleren, dakar truckrace, schaatsen, skeeleren, motorsport etc. Sportseizoen 2017/2018 zal wederom mooie sportmomenten opleveren, waarin onze lokale sporters zowel nationaal als internationaal zich laten gelden.

Ook mag Oldebroek zich verheugen op actieve organisatoren die sport mogelijk maken, wij praten graag in het radioprogramma op de maandagavond met hen bij. Wat ons betreft tot maandagavond 28 augustus tussen 20.00 en 21.00 uur. Tijdens deze eerste uitzending blikken wij dan vooruit op de Streetrace welke op zaterdag 2 september in Oldebroek wordt gehouden.


Eddie van Olst, Martinus van ’t Hul en burgemeester Hoogendoorn bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 19 juni zullen Eddie van Olst, Martinus van ’t Hul en burgemeester Hoogendoorns te horen zijn bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 – 21.00 uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met Eddie van Olst terugblikken op de geslaagde 6e editie van Toer de Dellen.

Met Martinus van ’t Hul wordt vooruitgeblikt op de Homeride 2017 (500 km/24 uur), en met burgemeester Hoogendoorn teruggeblikt op zijn deelname aan een rondje IJsselmeer (340 km) met de fietsclub Cyclo ’78.

Met Eddie van Olst voorzitter van Toer de Dellen wordt er teruggeblikt op de zesde editie van Toer de Dellen. Zaterdag 17 juni werd er vanaf het sportpark van de voetbalvereniging OWIOS in Oldebroek gewandeld, gefietst, geskeelerd, gestept etc. Ruim 1.200 deelnemers maakten één rondje Dellen of meer, en realiseerden een positieve prestatie en een bijdrage voor Kika. LocoFM was samen met Loe aanwezig en realiseerden de gehele dag KikaFM op de radio. Aan het eind van de dag werd er dan ook een geweldig financieel resultaat bekend gemaakt, € 61.663,=.

Komend weekend staat de Homeride op de agende, een 24 uurs fietstocht van 500 kilometer voor de Ronald MC. Donalds tehuizen. Vanuit deze regio doet het Milla’s Friends team mee. Met o.a. Martinus van ’t Hul en burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Oldebroek. Met Martinus gaan wij in gesprek over deze bijzonder wielertocht.

Afgelopen weekend heeft burgemeester Hoogendoorn deelgenomen aan de IJsselmeermarathon een fietstocht van 340 georganiseerd door Cyclo ’78 uit Wezep, met hem gaan wij terugblikken. Het was een bijzonder tocht Jan Zoombelt realiseerde deze tocht voor de 30ste keer. Aanstaande zaterdag zal de burgemeester deelnemen aan de Homeride 2017.


Toer de Dellen en Motorcross bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

Maandagavond 12 juni zullen er verschillende sporten te horen zijn bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00 uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met Eddie van Olst in gesprek over de 6e editie van Toer de Dellen. Met Evert van ’t IJssel zal de motorcross worden besproken.

Van Evert van ’t IJssel gaan wij het laatste motorcross nieuws horen, met onder andere de cross van St. Isidorushoeve. Waar op de crossbaan van H.A.M.C. landelijke kampioenswedstrijden werden gehouden. Veel zijspancombinaties uit deze regio hebben deelgenomen bij de NK wedstrijden. Bij H.A.M.C. in St. Isidorushoeve is men ook al 50 jaar actief in de motorsport. De wedstrijden worden verreden onder de vlag van de KNMV Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

Met Eddie van Olst voorzitter van Toer de Dellen wordt er vooruitgeblikt op de zesde editie van Toer de Dellen. Zaterdag 17 juni zal op het sportpark van de voetbalvereniging OWIOS in Oldebroek dit evenement waar iedereen zicht sportief inzet voor KIKA plaatsvinden. Wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, steppen..... een rondje dellen, 30 kilometer in een prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. Een dag voor jong en oud. Van Eddie van Olst gaan wij het laatste nieuws vernemen van deze bijzondere dag.


Wielrennen, Motorcross en Handbiken bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 29 mei zullen er verschillende sporten centraal staan bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00  uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met André Jansen in gesprek over de wielerwedstrijd de Giro 2017, Evert van ’t IJssel zal te horen zijn over de motorcross en met Jan Oosterbroek over het handbiken.

André Jansen is initiatiefnemer van de populaire Facebook pagina WAF Wielrennen, Anekdotes en Foto’s. Met 15.000 volgers een populair internet medium waar veel wielrenliefhebbers samen nieuws delen. Met André gaan wij praten over Tom Dumoulin die afgelopen weekend wielergeschiedenis schreef door in Italië de Giro te winnen,

Van Evert van ’t IJssel gaan wij het laatste motorcross nieuws horen, met onder andere het ONK wat in Rhenen is verreden en het NK in Harfsen. Met handbiker Jan Oosterbroek gaan wij praten over de actualiteit van het handbiken. Jan is dit jaar ook weer volop actief met handbiken, en van hem gaan wij horen wat de handbikers in deze regio voor activiteiten houden, trainingen, prestatie tochten, uitdagingen, wedstrijden. Jan Oosterbroek is ook actief bij het Riverside Racing team.


Wielrennen, Motorcross, Contour Stadium Run bij Sportief Zijn Zeker Weten LocoFM

WEZEP – Maandagavond 22 mei zullen er verschillende sporten onder de aandacht gebracht worden bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 – 21.00 bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met wieler organisator Jan van Ommen in gesprek over de zaterdag verreden wielerklassieker de Salverda omloop van de IJsseldelta. Een wielerklassieker voor dames met start en finish in Zwolle. Aan dit wielerevenement werken veel mensen uit de gemeente Oldebroek mee.

Hierbij een video verslag van Sportief Zwollen en Sport Promotions:

 

Van Evert van ’t IJssel gaan wij het laatste motorcross nieuws horen, met onder andere de wedstrijd die in Heerde werd verreden. Ook blikken wij vooruit naar de de contour stadium run het loopevenement welke op zaterdag 27 mei in Oldebroek wordt georganiseerd. Een loopevenement waar alle leeftijden aan kunnen deelnemen. Maandagavond hoort u de bijzonderheden en de mogelijkheden hoe u kunt deelnemen aan dit mooie sportevenement in Oldebroek.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com