Op Dokters Recept

Dag: Zaterdag
Tijd: 10:00 – 12:00
Presentatie: Bert-Jan Dokter

De LocoFM zaterdagochtend staat in het teken van “De eredivisie van de popmuziek”, volgens DJ’s Willem Rietberg (Willem Wordt Wakker) en Bert-Jan Dokter (Op Dokter’s Recept).

Van 10:00 tot 12:00 uur slurpt Bert-Jan het ene bakkie koffie na het andere naar binnen en zet ‘ie ondertussen de lekkerste chansons uit de pop historie op de zendmasten van LocoFM.

Daarbij daagt hij je uit om een Schaamplaat te selecteren. Zo’n liedje waar je in het bijzijn van anderen schande van spreekt, maar als je alleen bent alle emoties uit je schoenzolen laat lopen. Of dat nu “Ich Bin Wie Du” van Marianne Rosenberg betreft, “Manuela” van Jacques Herb of “Y.M.C.A.” van The Village People.

De uitnodigingen om je schaamte te openbaren stuurt de LocoFM weekend Dokter ook via Social Media rond. Alsof onze zendmasten niet voldoende bereik hebben, zou je denken…

Bert-Jan is al vaker betrapt op ’n opvallende voorkeur voor vrolijkheid en up tempo songs, hoewel hij een fijne tranentrekker niet schuwt. Tussen de historische gitaarrifjes door schuift ‘ie bij tijd en wijle ook een lekker recent Top40 hitje in de playlist.

De muzikale receptjes van de LocoFM Dokter zijn met en zonder verwijsbriefje verkrijgbaar op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Zonder eigen risico en mét ziekenfonds dekking!

Op Dokters Recept


Meer uitzendingen van Op Dokters Recept vind je hier.

Nieuws

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com