Ochtendmix

Dag: Maandag t/m Donderdag
Tijd: 8:00 – 9:00

Ochtendmix is er elke maandag- tot en met donderdagmorgen tussen 08.00 – 09.00 uur. Willem van den Beld brengt dit uur het laatste nieuws, zowel landelijk als regionaal, onder de aandacht. Regelmatig is er ook een live interview te beluisteren. Dit alles wordt omlijst met de grootste hits aller tijden.

Nieuws

Willem in gesprek met Wethouder Veldhoen (CU, Kampen) over de N50

Vanochtend sprak Willem van den Beld met Wethouder Veldhoen (Christen Unie, Kampen) over de gevaren van de N50. Lees er meer over op Koggecourant.nl


Interview met wethouder Lydia Groot op LocoFM over overdracht Zwembad De Veldkamp

WEZEP - Op woensdag 1 februari heeft wethouder Lydia Groot Zwembad De Veldkamp officieel overgedragen aan Bruno Giebels, directeur Sportfondsen Nederland. Sportfondsen Nederland heeft zowel de exploitatie voor de komende 20 jaar als de negen personeelsleden overgenomen. Hoe zit dit nu precies en wat zijn de gevolgen?

Wethouder Lydia Groot van Oldebroek gaf op donderdagmorgen 2 februari een nadere toelichting hierop in het programma Ochtendmix met Willem van den Beld op LocoFM. Beluister dit hieronder.


Interview wethouder Liesbeth Vos op LocoFM over redding basisschool 't Noordermerk

De Akker en de Timotheüsschool zijn met ingang van 1 augustus 2017 verantwoordelijk voor basisschool ’t Noordermerk op Noordeinde. Voorwaarde daarvoor is wel dat de gemeente Oldebroek De Akker een financiële bijdrage verstrekt. Dit is het resultaat van het gehouden onderzoek naar de mogelijkheden ’t Noordermerk te behouden nadat Stichting Proo heeft aangegeven de locatie te zullen sluiten.

Wethouder Liesbeth Vos van Oldebroek gaf op woensdagmorgen 25 januari een nadere toelichting hierop in het programma Ochtendmix op LocoFM. Beluister dit hieronder


Burgemeester Hoogendoorn bij Ochtendmix LocoFM over gastles Agnieten College

Donderdagmorgen 12 november rond 08.15 uur zal burgemeester Hoogendoorn aanschuiven bij het programma Ochtendmix op LocoFM. Willem van den Beld spreekt met hem over de gastles, die de burgemeester gaf aan het Agnieten College in Wezep over respect, waarbij diverse zaken aan de orde kwamen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com