Nedertaler

Dag: Maandag t/m Vrijdag
Tijd: 12:00 – 16:00
Presentatie: Gerrit van der Linde of Paul Jansen

Elke werkdag tussen 12.00 en 16.00 uur kunt u op LocoFM luisteren naar Nedertaler met de hits in rood wit en blauw. Nederlandstalige hits uit heden en verleden. Regelmatig komen er artiesten in de studio, die hun single of album komen promoten. Daarnaast ook de korte telefonische interviews. Daarnaast wordt de luisteraar ook op de hoogte gehouden van het regionale nieuws, de agenda wordt doorgenomen en het weer komt aan bod. Van maandag tot en met donderdagmiddag wordt Nedertaler gepresenteerd door Gerrit van der Linde. De vrijdageditie is in handen van Paul Jansen. Meer informatie is te vinden op www.nedertaler.nl. Met ook het laatste nieuws over de Nederlandstalige artiesten.

Uitzending GemistNieuws

José Sep woensdag om 14.00 op bezoek bij Nedertaler op LocoFM

Jose SepWoensdagmiddag om 14.00 uur is José Sep op bezoek in de studio bij het programma Nedertaler op LocoFM.  Na haar succesvolle debuutsingle “Het is een wonder” (augustus 2015) , nu detweede single “Mijn glimlach” voor José Sep. Het was een uitdaging om een goede opvolger te creëren maar met deze pittige, vrolijke en dansbare song is dat zeker gelukt. Stil zitten is geen optie op dit verrassende lied. Manfred Jongenelis tekende voor de arrangementen en heeft deze single wederom geproduceerd. De tekst is door José zelf geschreven. Deze spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. José studeerde zang aan de Academie voor Lichte muziek in Hilversum o.l.v. John de Mol sr. Vervolgens doorliep ze diverse trainingen op gebied van zang/dans en entertainment. In haar muzikale loopbaan stond zij al op tal van podia. En niet alleen in Nederland, maar ook onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Portugal en Turkije. Ook was zij al regelmatig in opnamestudio’s te vinden als sessiezangeres en deelde zij als solozangeres en als voorprogramma het podium met andere bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten. En misschien herkent U haar stem ook bij verschillende radiocommercials.


Zuid-Afrikaanse band ADAM donderdagmiddag live bij LocoFM

coverDonderdagmiddag om 14.00 uur is de Zuid Afrikaanse formatie ADAM op bezoek in de studio in het programma Nedertaler. Paul Jansen ontvangt Hugo Ludik, Reynardt Hugo en Kyle Grant van deze band, die ook nog live zullen spelen. Ze brachten inmiddels 4 albums uit, waarvan de meest recente stamt uit 2014, getiteld Goud. Deze week is de band op tournee door Europa en doet en passant de studio van LocoFM aan. Op hun site www.adamband.co.za is alle info te vinden over deze populaire band uit Zuid Afrika.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com