Midweek Break

Dag: Woensdag
Tijd: 19:00 – 21:00
Presentatie: Thias Esseboom

Elke woensdagavond tussen 7 en 8 hoor je Thias Esseboom met de Midweek Break.

Nieuws

Aangepaste avondprogrammering LocoFM 4 november ivm Dankdag

IMG_2083In verband met de Dankdag voor gewas en arbeid is de programmering op LocoFM komende woensdagavond 4 november gewijzigd. Het Rondje Politiek zal tussen 18.00 en 18.45 uur te horen zijn. Daarna tot 21.00 uur kunt u luisteren naar Zendtijd voor Kerken. Deze uitzending, met daarin een kerkdienst, wordt verzorgd door leden van de Gereformeerde Kerk Oldebroek. Tussen 21.00 en 24.00 kunt u luisteren naar nonstop muziek. De reguliere programma's op de woensdagavond komen ditmaal te vervallen.


Hoeveel water heb je nodig om de zon te doven?

Hoeveel water zou je nodig hebben om de zon te doven? Je zou zeggen veel, maar de grap is dat de zon niet "brand". Het licht en de warmte die van de zon afkomen zijn bijproducten van een nucliare reactie, en water erbij gooien zou het alleen maar versterken.

Maar wat moet je dan doen om de zon te doven? Bekijk het filmpje hieronder eens!

 

 

Via I Freaking Love Science

Veranderingen Woensdagavond

Met ingang van volgende week is de woensdagavond iets anders. Het programma "PureADHD" gaat verdwijnen. Thias Esseboom die het programma presenteerde gaat een nieuw programma maken genaamd "Midweek Break", niet meer tussen 9 en 11, maar tussen 7 en 8. Door deze verandering schuift Door met Diesmer een stukje op en gaat een uur langer duren, namelijk van 9 tot 11. Berry Holstege blijft nog gewoon "Dj Berry in da House" doen tussen 8 en 9.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com