Mannetje van de Radio

Dag: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Tijd: 9:00 – 12:00
Presentatie: Willem van den Beld

Van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur presenteert Willem van den Beld “Mannetje van de radio” op LocoFM. Muziek speelt de hoofdrol, waaronder dagelijks een Top 3 uit het verleden, gerelateerd aan de uitzenddatum. Maar ook nieuwsfeiten uit dat jaar. Verder een aantal vaste items, waaronder het spelletje “Raad wat u hoort” Met dit belspel kan men waardebonnen winnen, beschikbaar gesteld door Cafataria Borst uit Wezep en Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde. Verder op maandag de terugblik op het sportweekend met Evert van ‘t Ijssel en Dirk Jan Grootkarzijn blikt vooruit op de maandagavonduitzending van Sportief Zijn Zeker Weten .

The Nashville Top 40

Nieuws

Wim van Asselt winnaar waardebonnen Mannetje van de Radio LocoFM

Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen maanden goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? "Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebonnen was al opgelopen naar de maximale 400 euro, een waardebon van 200 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 200 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek.

Wim van Asselt uit Oldebroek wist uiteindelijk vorige week donderdag het goede antwoord te geven en wist zo de waardebonnen te winnen. Het geluid was het uit de grond trekken van een grassprietje (versterkt geluid) .

Wim wist dankzij de aanwijzingen het  te raden. Komende week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. En als regel geldt dat de winnaar de komende 4 maanden niet mag meedoen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op LocoFM.


Interview LocoFM met politie Oldebroek over afvaldump klusjesmannen en ongeval Doornspijk

OLDEBROEK -  Vanmorgen sprak Willem van den Beld in het programma Mannetje van de Radio op LocoFM met wijkagent Peter van Essen van de politie Oldebroek.

Ter sprake kwamen de afvaldump in Wezep, klusjesmannen in Wezep en de schoolgaande jeugd. Tenslotte zoekt men getuigen van een ongeval in Doornspijk


Politieberichten van 17 juli 2017

De politieberichten van 17 juli 2017 met Peter van Essen.

https://soundcloud.com/regioradiolocofm/politieberichten-17-07-2017-mannetje-van-de-radio


De politieberichten van 12 juli met Peter van Essen

Peter van Essen bracht je vanochtend weer op de hoogte van de laatste politieberichten uit de regio.

 


Politieberichten: 11 juli 2017

De laatste politieberichten door Peter van Essen:


Monique van Weeghel wint de waardebonnen bij Mannetje van de Radio LocoFM

Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen maanden goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? "Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebonnen was al opgelopen naar de maximale 400 euro, een waardebon van 200 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 200 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek.

Monique van Weeghel uit Oldebroek wist uiteindelijk het goede antwoord te geven en wist zo de waardebonnen te winnen. Het geluid was het openmaken van de verpakking van een bonbon (zie foto).

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. En als regel geldt dat de winnaar de komende 4 maanden niet mag meedoen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op LocoFM.


Mon Amour met CD/DVD 50 jaar Palingsound bij Mannetje van de Radio

Donderdagmorgen 23 maart tussen 09.00 en 12.00 uur staat 50 jaar Palingsound centraal bij Mannetje van de Radio op LocoFM. Jack Veerman van de band Mon Amour en Hein Schilder van Next One zijn te gast bij Willem van den Beld.

Palingsound (een term bedacht door Willem van Kooten, vroeger bekend als radio DJ Joost den Draaijer) is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland! Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick en Simon, de term is algemeen bekend en hele generaties groeiden op met de harmonieuze muziek afkomstig uit het Volendamse vissersdorp.

De onuitputtelijke bron van Volendamse ‘klassieke’ popmuziek vormt de basis voor de theatershow “50 jaar Palingsound”, die de Mon Amour Band al 3 seizoenen in alle theaters van Nederland speelt.
Het is een reis door de tijd die voert vanaf de jaren zestig tot het heden. Met prachtige liedjes, fraaie, sfeervolle beelden op de achtergrond en de mooie verhalen die worden verteld door hoofdpersonen als Piet Veerman en Arnold Mühren en door de Mon Amour Band zelf.
In theater Geert Teis te Stadskanaal is op 14 januari 2017 de hele theatershow vastgelegd en deze is nu als DVD en als dubbel CD verkrijgbaar! Zowel de DVD als de dubbel CD zijn voorzien van een rijk geïllustreerd boekje en zijn hiermee nu al een collectors items.

Op de DVD/CD zijn legendarische nummers terug te vinden van The Cats, George Baker, Maribelle, Piet Veerman, Next-One en natuurlijk BZN. Denk b.v. aan “Mooi Volendam”, “One Way Wind”, “Sailin’ Home”, “Una Paloma Blanca” en “Mon Amour”

Maar ook minder bekende namen als Alles, Maddog, Left Side en de muziek van recente Volendammer artiesten zoals Jan Smit, Nick en Simon en de 3-J’s zijn vertegenwoordigd met liedjes als “Confusion in my mind”, “Vrienden voor het leven”, “Mijn Dorp” en “De Soldaat”!


Interview LocoFM met politie Oldebroek over overlast jeugd en opening steunpunt Wezep

OLDEBROEK - Dinsdagmorgen 28 februari sprak Willem van den Beld in het programma Mannetje van de Radio op LocoFM met wijkagent Peter van Essen van de politie Oldebroek.

Peter gaf een nadere toelichting op de overlast van de jeugd bij het Mariënrade in Wezep en op de opening van het steunpunt van de politie in het dorpshuis Wezep

 


Lana Wolf bij LocoFM over Bluesnight Oosterwolde met de Veldman Brothers

WEZEP - Lana Wolf was maandagmorgen 13 februari te gast in het programma Mannetje van de Radio op LocoFM. Willem van den Beld sprak onder anderen met haar over haar gastoptreden bij de Bluesnight van de Veldman Brothers in de Heerdt in Oosterwolde.

Op 24 februari 2017 is het weer tijd voor een nodige portie Bluesvitaminen! Dan vindt voor de 11de keer de inmiddels traditionele Bluesnight Oosterwolde plaats m.m.v. The Veldman Brothers! Een gezellige muzikale avond die in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een mini festival met ruim 200 bezoekers.


Alweer een winnaar bij Mannetje van de Radio LocoFM

mannetje"Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in het radioprogramma Mannetje van de Radio met Willem van den Beld op LocoFM. De teller voor de waardebonnen was donderdag 17 november opgelopen naar 170 euro. Een waardebon van 85 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 85 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek. Marianne van Pijkeren wist het goede antwoord te geven en won de waardebonnen. Het juiste antwoord was een tinzuiger. Marianne kwam maandagmiddag 21 november, met haar kleinkinderen Jens en Noud Wolf, naar de studio om de bonnen in ontvangst te nemen.

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op regioradio LocoFM.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com