Mannetje van de Radio

Dag: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Tijd: 9:00 – 12:00
Presentatie: Willem van den Beld

Van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur presenteert Willem van den Beld “Mannetje van de radio” op LocoFM. Muziek speelt de hoofdrol, waaronder dagelijks een Top 3 uit het verleden, gerelateerd aan de uitzenddatum. Maar ook nieuwsfeiten uit dat jaar. Verder een aantal vaste items, waaronder het spelletje “Raad wat u hoort” Met dit belspel kan men waardebonnen winnen, beschikbaar gesteld door Cafataria Borst uit Wezep en Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde. Verder op maandag de terugblik op het sportweekend met Evert van ‘t Ijssel en Dirk Jan Grootkarzijn blikt vooruit op de maandagavonduitzending van Sportief Zijn Zeker Weten .

Nieuws

Monique van Weeghel wint de waardebonnen bij Mannetje van de Radio LocoFM

Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen maanden goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? "Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebonnen was al opgelopen naar de maximale 400 euro, een waardebon van 200 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 200 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek.

Monique van Weeghel uit Oldebroek wist uiteindelijk het goede antwoord te geven en wist zo de waardebonnen te winnen. Het geluid was het openmaken van de verpakking van een bonbon (zie foto).

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. En als regel geldt dat de winnaar de komende 4 maanden niet mag meedoen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op LocoFM.


Mon Amour met CD/DVD 50 jaar Palingsound bij Mannetje van de Radio

Donderdagmorgen 23 maart tussen 09.00 en 12.00 uur staat 50 jaar Palingsound centraal bij Mannetje van de Radio op LocoFM. Jack Veerman van de band Mon Amour en Hein Schilder van Next One zijn te gast bij Willem van den Beld.

Palingsound (een term bedacht door Willem van Kooten, vroeger bekend als radio DJ Joost den Draaijer) is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland! Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick en Simon, de term is algemeen bekend en hele generaties groeiden op met de harmonieuze muziek afkomstig uit het Volendamse vissersdorp.

De onuitputtelijke bron van Volendamse ‘klassieke’ popmuziek vormt de basis voor de theatershow “50 jaar Palingsound”, die de Mon Amour Band al 3 seizoenen in alle theaters van Nederland speelt.
Het is een reis door de tijd die voert vanaf de jaren zestig tot het heden. Met prachtige liedjes, fraaie, sfeervolle beelden op de achtergrond en de mooie verhalen die worden verteld door hoofdpersonen als Piet Veerman en Arnold Mühren en door de Mon Amour Band zelf.
In theater Geert Teis te Stadskanaal is op 14 januari 2017 de hele theatershow vastgelegd en deze is nu als DVD en als dubbel CD verkrijgbaar! Zowel de DVD als de dubbel CD zijn voorzien van een rijk geïllustreerd boekje en zijn hiermee nu al een collectors items.

Op de DVD/CD zijn legendarische nummers terug te vinden van The Cats, George Baker, Maribelle, Piet Veerman, Next-One en natuurlijk BZN. Denk b.v. aan “Mooi Volendam”, “One Way Wind”, “Sailin’ Home”, “Una Paloma Blanca” en “Mon Amour”

Maar ook minder bekende namen als Alles, Maddog, Left Side en de muziek van recente Volendammer artiesten zoals Jan Smit, Nick en Simon en de 3-J’s zijn vertegenwoordigd met liedjes als “Confusion in my mind”, “Vrienden voor het leven”, “Mijn Dorp” en “De Soldaat”!


Interview LocoFM met politie Oldebroek over overlast jeugd en opening steunpunt Wezep

OLDEBROEK - Dinsdagmorgen 28 februari sprak Willem van den Beld in het programma Mannetje van de Radio op LocoFM met wijkagent Peter van Essen van de politie Oldebroek.

Peter gaf een nadere toelichting op de overlast van de jeugd bij het Mariënrade in Wezep en op de opening van het steunpunt van de politie in het dorpshuis Wezep

 


Lana Wolf bij LocoFM over Bluesnight Oosterwolde met de Veldman Brothers

WEZEP - Lana Wolf was maandagmorgen 13 februari te gast in het programma Mannetje van de Radio op LocoFM. Willem van den Beld sprak onder anderen met haar over haar gastoptreden bij de Bluesnight van de Veldman Brothers in de Heerdt in Oosterwolde.

Op 24 februari 2017 is het weer tijd voor een nodige portie Bluesvitaminen! Dan vindt voor de 11de keer de inmiddels traditionele Bluesnight Oosterwolde plaats m.m.v. The Veldman Brothers! Een gezellige muzikale avond die in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een mini festival met ruim 200 bezoekers.


Alweer een winnaar bij Mannetje van de Radio LocoFM

mannetje"Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in het radioprogramma Mannetje van de Radio met Willem van den Beld op LocoFM. De teller voor de waardebonnen was donderdag 17 november opgelopen naar 170 euro. Een waardebon van 85 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 85 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek. Marianne van Pijkeren wist het goede antwoord te geven en won de waardebonnen. Het juiste antwoord was een tinzuiger. Marianne kwam maandagmiddag 21 november, met haar kleinkinderen Jens en Noud Wolf, naar de studio om de bonnen in ontvangst te nemen.

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op regioradio LocoFM.


Alweer een winnaar bij Mannetje van de Radio LocoFM

b5eb8c9c-2b69-417b-abb5-d0079539af5e"Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in het radioprogramma Mannetje van de Radio met Willem van den Beld op LocoFM. De teller voor de waardebonnen was dinsdag 25 oktober opgelopen naar 60 euro. Een waardebon van 30 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 30 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek. Dit keer geen geluid, maar een korte zin uit het Polygoonjournaal. Er werd iets bewaard in een huis in Zwitserland.

Lia Groen wist het goede antwoord te geven en won de waardebonnen. Ze gaf als antwoord: Het dagboek van Anne Frank werd bewaard in een huis in Zwitserland.

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 10.00 uur te beluisteren op LocoFM.


Kees Borst als winnaar bij Mannetje van de Radio LocoFM

DSCN2293Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen maanden goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? "Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebonnen was al 6 weken terug opgelopen naar de maximale 400 euro, een waardebon van 200 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule Oosterwolde en een waardebon van 200 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek. In totaal bleef het geluid 4 maanden staan.

Kees Borst wist uiteindelijk het goede antwoord te geven en wist zo de waardebonnen te winnen. Het was het handmatig steken van asperges, waarbij de wind in de microfoon waaide.

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. En als regel geldt dat de winnaar de komende 4 maanden niet mag meedoen.


Geerlin van Weeghel winnares bij "Raad wat u hoort!" op LocoFM

DSCN2198Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen weken goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? "Raad wat u hoort" is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebonnen was, donderdagmorgen 3 maart, opgelopen naar 400 euro. Een waardebon van 200 euro, te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek en een waardebon van 200 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde.

Het was een recordbedrag, wat betreft de waardebonnen, die eruit gingen. De winnares was Geerlin van Weeghel uit Wezep. Zij gaf de juiste oplossing: Het opentrekken van een stoffen vouwgordijn met een ketting.

De komende week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op waardebonnen. Mannetje van de Radio is elke maandag- tot en met donderdagmorgen tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op LocoFM


Waardebon De Meule bij Mannetje van de Radio gewonnen door Conny Wessels

DSCN2134Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen weken goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? "Raad het geluid" is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebon was op maandag 14 december opgelopen naar 285 euro, te besteden bij Bouwmarkt De Meule Oosterwolde. Dit was een recordbedrag. Conny Wessels uit Wezep, was de gelukkige en wist de bon in de wacht te slepen. Zij gaf de juiste oplossing: Stuiterende knikker op een drumpad

Deze week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op een waardebon.


Lana Wolf donderdag bij Mannetje van de Radio LocoFM

11203072_10152926711822734_2285191905720355820_nDonderdagmorgen 12 november om 10.00 uur ontvangt Mannetje van de Radio, Willem van den Beld, de Dame van de Radio. Zangeres, KX Radio DJ & Vocal Coach Lana Wolf komt op de koffie en vertelt over haar drukke leventje als zangeres! Ze gaat naar Londen voor nieuwe songs en volgend jaar naar Nashville voor een nieuw album dat ze daar gaat opnemen. Ze was al eerder on tour in Amerika met de American Country Legends. Natuurlijk zal er ook muziek van Lana te horen zijn en zal ze ook meepresenteren. Kortom, volop gezelligheid tijdens het koffieuurtje tussen 10.00 en 11.00 uur op LocoFM.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com