Loco Info

Dag: Maandag/Woensdag
Tijd: 16:00 – 17:00/ 17:00 – 18.00
Presentatie: Gerrit van der Linde

Het wekelijks informatie en nieuwsprogramma op Loco FM  met interviews en nieuws uit de Gemeente Oldebroek en de regio. Ook verenigingsactiviteiten komen aan bod. De presentatie is in handen van Gerrit van der Linde.Elke maandagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur en elke woensdagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur.

Uitzending Gemist

 Verkiezingen 2018

Verkiezingsbus 14.00 – 1500 met Stemmen met beperking, ABO en groenvoorziening, VVD en A28, CDA en plan Oosterwolde, ChriustenUnie en zorg

Verkiezingsbus 15.00 – 16.00 met Marion Wittingen, D’66 en ondernemers, SGP en cultuur, PVDA en duurzaamheid

Jongeren in de Oldebroeker politiek met Eljakim Doorneweerd, Laurens van Oene en Tom de Nooijer

Nieuws

Museum Oldebroek 4045 centraal bij Loco Info LocoFM

Op woensdag 11 april om 17.00 uur besteedt Loco Info op LocoFM ruim aandacht aan Oldebroek 4045 . Beerd Bovendorp is op bezoek in de studio en zal meer vertellen over het oorlogsmuseum, dat binnenkort opengaat in Wezep.

Het doel van het museum is het verzamelen, eventueel in bruikleen nemen, van zaken uit de periode 1940 - 1945 (hier wordt 40-45 genoemd, maar eigenlijk is het vanaf de mobilisatie op 28 augustus 1939), uit de gemeente Oldebroek en wijde omgeving  (mag natuurlijk ook elders uit Nederland komen) en het verzamelde te bewaren, te onderhouden en tentoon te stellen voor publiek.

In Oldebroek en omgeving zijn in de jaren 1940 tot en met 1945 Nederlandse, Engelse, Canadese en Duitse militairen geweest en wellicht ook nog militairen van andere nationaliteiten. Daarnaast politie, marechaussee, N.B.S. en plaatselijke groepen. Verder zijn er vliegtuigen neergestort en een vliegende bom in Oosterwolde, en zijn er door heel Oldebroek allerlei bommen gevallen. Heel bekend is natuurlijk de overval op het Distributiekantoor aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep.
Het zou jammer zijn al die zaken uit de WO2 periode die hierdoor mogelijk nog ergens op een zolder of in een schuur liggen, daar te laten liggen en deze niet voor een breed publiek toegankelijk te maken. Het museum biedt de mogelijkheid om een en ander te laten bezichtigen

Alle verdere info is te vinden op: www.oldebroek4045.nl


Terugblik op de gemeenteraadsverkiezingen bij Loco Info

Jan Klein blikt op woensdag 28 maart om 17.00 uur in het radioprogramma Loco Info terug op de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart. Wim Roelofsen is te gast in de studio.


Inloopmiddag Oosterwolde voor senioren centraal bij Loco Info

Loco Info op LocoFM besteedt maandagmiddag 19 maart om 16.00 uur aandacht aan de inloopmiddag voor senioren, die donderdag 22 maart tussen 14.30 uur en 16.00 uur plaatsvindt in dorpshuis De Heerdt in Oosterwolde. Gabriëlle de Bruin, namens het sociaal team Oldebroek en Evert Port, namens SWO zijn te gast in de studio.

Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Dorpsbelang Oosterwolde, dorpshuis de Heerdt, SWO (Senioren Wezep Oldebroek) en het sociaal team.


Blik op de verkiezingen met Chris Spijkerboer, lijsttrekker CDA, bij LocoFM

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is er bij Loco Info op LocoFM  ruim aandacht voor de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen in Oldebroek. In een serie van acht afleveringen blikt Jan Klein, samen met hen, vooruit naar de verkiezingen van 21 maart. In de aflevering van 14 maart om 17.00 uur is Chris Spijkerboer, lijsttrekker van CDA, te gast in de studio.

Heeft u een vraag voor hem, dan kunt u tijdens de uitzending bellen naar 038 -3769697. Uw vraag mailen heeft de voorkeur en dat kan naar radio@locofm.nl


Blik op de verkiezingen met Bert-Jan Dokter, lijsttrekker PVDA, bij LocoFM

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is er bij Loco Info op LocoFM  ruim aandacht voor de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen in Oldebroek. In een serie van acht afleveringen blikt Jan Klein, samen met hen, vooruit naar de verkiezingen van 21 maart. In de aflevering van 7 maart om 17.00 uur is Bert-Jan Dokter, lijsttrekker van PVDA, te gast in de studio.

Heeft u een vraag voor hem, dan kunt u tijdens de uitzending bellen naar 038 -3769697. Uw vraag mailen heeft de voorkeur en dat kan naar radio@locofm.nl


Jongeren actief in de lokale politiek centraal bij Loco Info

 Loco Info op LocoFM besteedt maandagmiddag 5 maart om 16.00 uur aandacht aan jongeren, die actief zijn in de lokale politiek. Eljakim Doorneweerd (ChristenUnie), Laurens van Oene (VVD) en Tom de Nooijer (SGP) zijn te gast in de studio en zullen vertellen over hun drijfveren om actief te zijn in de Oldebroeker politiek. De drie jongeren zijn ook terug te vinden op de kieslijsten van hun partij.

Hoe proberen zij jongeren te betrekken bij de politieke vraagstukken? Tenslotte gaan de jonge politici nog kort met elkaar in debat over een drietal stellingen.


Blik op de verkiezingen met Erik Doornwaard, lijsttrekker SGP, bij LocoFM

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is er bij Loco Info op LocoFM ruim aandacht voor de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen in Oldebroek. In een serie van acht afleveringen blikt Jan Klein, samen met hen, vooruit naar de verkiezingen van 21 maart. In de aflevering van 28 februari om 17.00 uur is Erik Doornwaard, lijsttrekker van SGP, te gast in de studio.

Heeft u een vraag voor hem, dan kunt u tijdens de uitzending bellen naar 038 -3769697. Uw vraag mailen heeft de voorkeur en dat kan naar radio@locofm.nl


Blik op de verkiezingen met Engbert Jan Ruitenberg, lijsttrekker ChristenUnie, bij LocoFM

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is er bij Loco Info op LocoFM  ruim aandacht voor de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen in Oldebroek. In een serie van acht afleveringen blikt Jan Klein, samen met hen, vooruit naar de verkiezingen van 21 maart. In de aflevering van 21 februari om 17.00 uur is Engbert Jan Ruitenberg, lijsttrekker van ChristenUnie, te gast in de studio. 

Heeft u een vraag voor hem, dan kunt u tijdens de uitzending bellen naar 038 -3769697. Uw vraag mailen heeft de voorkeur en dat kan naar radio@locofm.nl


Blik op de verkiezingen met André Boer, lijsttrekker ABO, bij LocoFM

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is er bij Loco Info op LocoFM  ruim aandacht voor de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen in Oldebroek. In een serie van acht afleveringen blikt Jan Klein, samen met hen, vooruit naar de verkiezingen van 21 maart. In de aflevering van 14 februari om 17.00 uur is André Boer, lijsttrekker van ABO te gast in de studio. 

Heeft u een vraag voor hem, dan kunt u tijdens de uitzending bellen naar 038 -3769697. Uw vraag mailen heeft de voorkeur en dat kan naar radio@locofm.nl


Blik op de verkiezingen met Henk Kemp, lijsttrekker VVD Oldebroek, bij LocoFM

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen is er bij Loco Info op LocoFM  ruim aandacht voor de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen in Oldebroek. In een serie van acht afleveringen blikt Jan Klein, samen met hen, vooruit naar de verkiezingen van 21 maart. In de aflevering van 7 februari om 17.00 uur is Henk Kemp, lijsttrekker van VVD te gast in de studio.

Heeft u een vraag voor hem, dan kunt u tijdens de uitzending bellen naar 038 -3769697. Uw vraag mailen heeft de voorkeur en dat kan naar radio@locofm.nl


<

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com