Door met Diesmer

Dag: Woensdag
Tijd: 21:00 – 23:00
Presentatie: Diesmer Ponstein
Website: doormetdiesmer.nl

Door met Diesmer is een jongerenprogramma dat iedere woensdagavond van 9 tot 11 wordt uitgezonden op LocoFM. Het programma wordt gepresenteerd door Diesmer Ponstein. De muziek is een mix van pop, rock en zo nu en dan een willekeurig verdwaalde plaat.

Diesmer Ponstein is een 24-jarige jongen, woonachtig op de Hoge Enk. In zijn vrije tijd is hij veel met fotografie en video bezig, maar ook met het ontwerpen van bijvoorbeeld huisstijlen. Zo heeft hij zelf de complete vormgeving, inclusief website, van Door met Diesmer op zich genomen.

Naast fotografie, video en vormgeving is Diesmer ook veel bezig met muziek. Hij liep zo nu en dan mee bij een radioprogramma op een andere lokale omroep maar hij wilde naast meelopen ook zijn eigen radioprogramma. Via een schoolproject kwam hij wat beter in contact met Loco Media Groep, is vervolgens begonnen om de filmploeg te versterken en heeft niet lang daarna de radiotechniekopleiding gedaan. Momenteel doet hij zijn eigen programma´s, zo nu en dan techniek en vervangt hij diverse programma’s.

Uitzending gemist

Dit is de laatste uitzending van Door met Diesmer. Alle uitzendingen vind je op MixCloud.

Archief: 2015 2016 2017

Fragmenten

Nieuws

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com