De After Party

Dag: Maandag
Tijd: 21:00 – 23:00
Presentatie: Raoul van ’t Hul en Diesmer Ponstein

Iedere maandagavond tussen 9 en 11 presenteren Raoul van ’t Hul en Diesmer Ponstein ‘De After Party’. Een jongerenprogramma waarin de gebeurtenissen en jarigen even worden doorgenomen en om half 10 de After Party Popper. Daarnaast is er zo nu en dan een speciale uitzending, een zogenaamde “After Party Special” waarin bijvoorbeeld alleen muziek uit de 90’s word gedraaid.

Nieuws

De After Party Love Special

Ben je dol op muziek die over de liefde gaat? Dan moet je De After Party maandagavond zeker niet missen! Vanaf 20:00 tot middernacht klinken er alleen maar nummers over liefde op LocoFM. De muziek die gedraaid word is compleet samengesteld door Raoul van't Hul en Diesmer Ponstein.

Ooit, toen Kees Zegers De After Party nog mee presenteerde, is bedacht om zo af en toe een zogenaamde After Party Special te doen. Per jaar worden er 4 specials gemaakt waarvan 1 standaard de Kerstspecial is. Zo zijn er al tal van specials gemaakt, bijvoorbeeld de Quabba special met alleen maar muziek van Queen en ABBA. Dit jaar hebben we de cowbell- en de nederpopspecial gehad.

Deze keer is het dus tijd voor een nieuwe special. Gezien het feit dat zowel Raoul als Diesmer inmiddels een relatie hebben en er ontzettend veel muziek is gemaakt die over de liefde gaat leek het het duo een goed idee om een special te maken met daarin alleen maar muziek over de liefde. Overigens niet alleen over de liefde tussen man en vrouw, man en man of vrouw en vrouw. Maar ook liedjes over bijvoorbeeld de liefde tussen vader en zoon.

Kortom, een uitzending om bij weg te smelten. Maandagavond, vanaf 20:00 op LocoFM. Jij luistert toch ook?


De After Party Editie 100

Er moesten 99 edities aan vooraf gaan, maar maandagavond 21:00 sharp is het zover. Editie 100 van het programma De After Party.

Eigenlijk klopt het niet helemaal. De echte allereerste editie was op 1 december 2014, toen nog met Raoul van't Hul en Kees Zegers. De eerste editie met de huidige formatie, dus Raoul van't Hul en Diesmer Ponstein was op 3 augustus 2015. Sindsdien worden de edities bijgehouden.

Natuurlijk laten we dat niet maar zo voorbijgaan. Maandagavond is het namelijk wederom tijd voor een zogenaamde After Party Special, en wel De After Party Classic's Special. Bepaalde nummers hoor je in De After Party net iets vaker dan de ander, simpelweg omdat de programmamakers het een geweldige plaat vinden.

Kortom, maandagavond om 21:00 hoor je alleen maar nummers waar Raoul van't Hul en Diesmer Ponstein blij van worden. En zorg dat je erbij bent! Aan het einde heeft het duo nog een verassing in petto!