Berry’s Dancemix

Dag: Woensdag
Tijd: 23:00 – 0:00
Door: Berry Holstege

Uitzending gemist

Meer Dancemixen luisteren? Check het MixCloudaccount van Berry.

Nieuws

Vanavond Dancemix XXL op RegioRadio

Woensdag 20 december is het weer zover, de Dancemix XXL. Vanaf 23:00 hoor je op LocoFM de dikste dancetracks in de mix. Tot hoe laat? Dat is voor iedereen nog een verrassing.

Naast DJ Berry hoor je ook nog andere dj's.


Woensdagavond 21 december 23.00 uur Dancemix XXL op LocoFM

Woensdag 21 december is het weer zover, de Dancemix XXL. Vanaf 23:00 hoor je op LocoFM de dikste dancetracks in de mix. Tot hoe laat? Dat is voor iedereen nog een verrassing.

Naast DJ Berry hoor je ook DJ TeKnix, Etienne La Faille en DJ Walltr.

 

 

 


DanceMix XXL

PIC_2Woensdagavond 4 mei vanaf 23:00 kun je weer genieten van een nieuwe DanceMix XXL. Beter kun je de bevrijdingsdag niet inluiden. Te gast is Erik Selhorst, en nog niet 100% zeker Etienne la Faille. Uiteraard hoor je ook onze eigen DJ Berry voorbij komen. Wees er dus bij woensdagavond. Vanaf 23:00 op LocoFM.


Dancemix XXL

Aanstaande woensdag 23 december is het weer zover, de Dancemix XXL. Vanaf 23:00 hoor je op LocoFM de dikste dancetracks in de mix. Tot hoe laat? Dat is voor iedereen nog een verasing.  De gastdj is deze keer Etienne La Faille. Hij wordt gedreven door zijn ongelimiteerde passie voor muziek. Al meer dan 20 jaar is hij actief op zowel grote als besloten events/feesten en draaide met o.a. Gerard Ekdom, Fajah Lourens, DJ Jean en Ferry Maat.

DJ Etienne la Faille draait geregeld bij Librije’s Hotel, Hedon, Het Vliegerhuys en IJsseldelta Center in Zwolle, Mooi Rivier Hotel & Congres, Jazz aan de Vecht in Dalfsen en Crowne Plaza Hotels in Amsterdam.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com