Aan tafel met

Dag: Donderdag
Tijd: 19:00
Presentatie: Nia van de Bosch of Bert Michelsen

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een gast in de studio. De gasten komen vanuit de diverse kerken of evangelisatie. Verder aandacht voor gospelartiesten. Maar ook actviteiten met een christelijke basis komen aan de orde. Op zondagmiddag tussen 1 en 2 word de uitzending herhaald.

Uitzending Gemist

Nieuws

Zendingsechtpaar Willem en Mee Hyae Westerink centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 8 juni om 19.00 uur is Geertje Smit-Westerink uit Elburg te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over het zendingsechtpaar Willem en Mee Hyae Westerink.

Onlangs werd er een benefietconcert gehouden ter gelegenheid van het 25 jarig zendings-en ontwikkelingswerkjubileum van hen in Kenia. Toen werd ook eerste exemplaar van het jubileumboekje 'Jij bent van Mij!' overhandigd

De uitzending wordt op zondag 11 juni om 13.00 uur herhaald.


Ton van Leijen over zijn debuutroman bij Aan tafel Met LocoFM

Op donderdag 1 juni om 19.00 uur is Ton van Leijen te gast bij het radioprogramma 'Aan Tafel Met' op LocoFM. Bert Michelsen gaat in gesprek met hem over zijn onlangs verschenen debuutroman 'In steen gesmoord'.

De uitzending op LocoFM wordt zondag 4 juni om 13.00 uur herhaald.


NBC Tentcampagne 'Blij met de Bijbel' centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 25 mei staat om 19.00 uur de 'Blij met de Bijbel' tournee centraal bij het radioprogramma 'Aan Tafel Met' op LocoFM. Gerrit van der Linde gaat in gesprek met Bert Rietberg en Erwin Vos over de tentcampagne, die komende zondag 28 mei start bij Boomkwekerij Hoekert.

De uitzending op LocoFM wordt zondag 28 mei om 13.00 uur herhaald.

‘Blij met de Bijbel’ is het thema van de nieuwe tournee met de roodblauwe circusachtige gospeltent van het Nederlands Bijbelstudie Centrum (NBC). Die start zondag 28 mei weer in Wezep.

Tot en met vrijdag 2 juni staat de tent bij Boomkwekerij Hoekert aan de Zuiderzeestraatweg 410. Zowel overdag als ‘s avonds om 20:00 uur (dinsdag 19:00 uur) zijn er programma’s voor diverse doelgroepen.

Kijk voor meer informatie op http://www.bijbelstudie-evangelisatie.nl/


Open Huis JmeO Heidebeek en jongerenevent Hemelstijl centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 18 mei staat het Open Huis van Jeugd met een Opdarcht Heidebeek in Heerde en jongerenevent Hemelstijl om 19.00 uur centraal bij het radioprogramma 'Aan Tafel Met' op LocoFM. Gerrit van der Linde gaat in gesprek met Stefan Pruim over beide evenementen, die op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei plaatsvinden.

De uitzending op LocoFM wordt zondag 21 mei om 13.00 uur herhaald.


Zangeres Joyce van Boven te gast bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 11 mei om 19.00 uur is Joyce van Boven uit Wezep te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over de achtergrond en de voortgang van het album Joy!, dat binnenkort verschijnt. Er zullen live onder begeleiding van piano twee nummers van het album gespeeld worden. Ook zal de eerste teaser van Joy! te horen zijn.

Joyce (1982) zingt al vanaf dat ze klein was. Later zat ze in diverse bands van kerken en in een aantal grote gospelkoren waaronder De-light van producer Gerrit Dekker.

Joyce is sinds 2006 getrouwd met Elbert van Boven. Samen hebben ze twee kinderen, Joëlle en Tobias.​

Samen met haar man schrijft ze teksten. Deze teksten hebben uiteindelijk geresulteerd in een album met zelf geschreven liedjes dat de naam Joy! mee krijgt. Hieraan wordt op het moment gewerkt in een hernieuwde samenwerking met Gerrit Dekker en muzikanten als Luca Genta en Robert Tyrone Riekerk.

Joyce wil met haar zelf geschreven teksten en muziek mensen bemoedigen, prikkelen en inspireren. Dit alles doet ze met God de Vader als inspiratie en bron van alles. Dit is goed terug te horen in haar nummers.

De uitzending wordt op zondag 14 mei om 13.00 uur herhaald.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com