Aan tafel met

Dag: Donderdag
Tijd: 19:00
Presentatie: Nia van de Bosch of Bert Michelsen

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een gast in de studio. De gasten komen vanuit de diverse kerken of evangelisatie. Verder aandacht voor gospelartiesten. Maar ook actviteiten met een christelijke basis komen aan de orde. Op zondagmiddag tussen 1 en 2 word de uitzending herhaald.

Uitzending Gemist

Nieuws

Concert Kadosh en The Rejoice Singers centraal bij Aan Tafel Met

Op donderdag 19 april om 19.00 uur staat het concert van  jongerenkoor Kadosh en gospelkoor The Rejoice Singers centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Bert Michelsen gaat in gesprek over dit concert, dat op zaterdag 21 april plaatsvindt in Luctor et Emergo in Oldebroek


Oranjeconcert mannenkoor Ailanthus centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Nia van den Bosch ontvangt op donderdag 12 april om 19.00 uur leden van het Christelijk Mannenkoor Ailanthus in het radioprogramma Aan Tafel Met op LocoFM. André Duim en Lammert Scheringa zijn namens het koor te gast in de studio. Met hen wordt vooruitgekeken naar het Oranjeconcert, dat op zaterdag 21 april in de Morgenster in Wezep wordt gehouden. 

Het koor onder leiding van Geurt Souman zal een afwisselend programma ten gehore brengen. Medewerking wordt verder verleend door diverse musici.

De aanvang is om 20.00 uur, terwijl de kerk om 19.30 uur open is. De entree is gratis. Wel wordt er een collecte voor de onkosten gehouden.


Gerrie Jonker over Compassion bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 5 april om 19.00 uur staat Compassion centraal  bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met Gerrie Jonker - Tichelaar. 14 Maart vertrok zij naar Uganda om daar in de hoofdstad Kampala een Compassion 'sponsor-kind' te ontmoeten.

Compassion biedt kinderen kans op een leven zonder armoede. Ieder kind dat door een sponsor wordt gesteund, wordt opgenomen in een Compassion-project dat door de plaatselijke kerk wordt uitgevoerdt. Via Compassion worden wereldwijd momenteel ruim 1,9 miljoen kinderen in 25 landen gesponsord. Een belangrijk middel hierbij is het schrijven van brieven. Meer informatie is te vinden om www.compassion.nl


Concert en jubileum Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden/Grafhorst centraal bij Aan Tafel Met

Nia van den Bosch ontvangt op donderdag 29 maart om 19.00 uur leden van het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden / Grafhorst in het radioprogramma Aan Tafel Met op LocoFM. D. Klooster en B. van Lente zijn namens het koor te gast in de studio. Er wordt stilgestaan bij het 50-jarig jubileum van het koor.

Verder wordt er vooruit gekeken naar het gratis passie- en paasconcert dat op zaterdag 31 maart om 19.30 uur wordt gegeven door het koor in de Bovenkerk in Kampen.


Paasconcert gospelkoor Joyful Sound uit Kampen centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Nia van den Bosch ontvangt op donderdag 22 maart om 19.00 uur leden van het gospelkoor Joyful Sound uit Kampen in het radioprogramma Aan Tafel Met op LocoFM. Marja Gobius du Sart-Ekkelboom, Suzan de Vries en Janet Boomsma zijn te gast in de studio.

Er wordt vooruit gekeken naar het paasconcert dat op zaterdag 24 maart om 19.30 uur wordt gegeven in de Nieuwe Kerk aan de Broederweg in Kampen.


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com