Aan tafel met

Dag: Donderdag
Tijd: 19:00
Presentatie: Nia van de Bosch of Bert Michelsen

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een gast in de studio. De gasten komen vanuit de diverse kerken of evangelisatie. Verder aandacht voor gospelartiesten. Maar ook actviteiten met een christelijke basis komen aan de orde. Op zondagmiddag tussen 1 en 2 word de uitzending herhaald.

Uitzending Gemist

Nieuws

Aalt Fikse te gast bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 7 juni om 19.00 uur is Aalt Fikse te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek hem over zijn vertrek bij het Leger de Heils uit Kampen en omgeving. Na ruim 10 jaar werkzaam geweest te zijn in Kampen en diverse omringende plaatsen is het voor kapitein Aalt Fikse van het Leger des Heils en zijn gezin tijd om te ‘vaarwellen’, zoals dat in het Leger wordt genoemd. Aalt is degene die samen met Evert van Ommen en andere Wezepers het idee van het multifunctionele inloopcentrum De Klinker tot werkelijkheid heeft laten worden.

De uitzending wordt op zondag 10 juni om 13.00 uur herhaald


René Diekman te gast bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 24 mei om 19.00 uur is René Diekman te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek de zanger en er zal ook muziek van hem te horen zijn in deze uitzending

René Diekman is een geboren en getogen Hattemer. Met de CD Road to Salvation keerde de zanger, die tegenwoordig in Wapenveld woont, vorig jaar na jaren van afwezigheid terug op het gospelpodium.

In 2007 debuteerde hij met de CD Only believe met covers van gospels die vooral door Elvis Presley bekend zijn geworden. “Ik ben zelf een enorme fan van Elvis. En eigenlijk van de gehele muziekstijl uit de 60’er en 70’er jaren”, vertelt René Diekman.

De uitzending wordt op zondag 27 mei om 13.00 uur herhaald


Petra Ferwerda bij Aan Tafel Met LocoFM over zelfdoding en rouwverwerking

Op donderdag 17 mei om 19.00 uur is Petra Ferwerda uit Nijkerk te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over zelfdoding en rouwverwerking. Jaarlijks maken bijna 1900 mensen in Nederland een eind aan hun leven. Dat is zelfs drie keer zoveel als het aantal mensen dat overlijdt in het verkeer.

De reden dat ze hier aandacht voor vraagt is omdat ze zelf nabestaande is van zelfdoding. Ruim 20 jaar geleden maakte haar man een eind aan zijn leven, waarna ze achterbleef met haar dochter die nog een baby was op het moment dat haar vader overleed. 

Na ruim 20 jaar stilzwijgen heeft ze haar ervaring hierover gedeeld in het boek 'Dat zal ik jullie nooit aandoen' dat begin april j.l uitkwam. Haar doel met het boek is het taboe rond zelfdoding te verbreken. Ook in de christelijke wereld, komt zelfdoding voor, zoals blijkt uit haar verhaal. Het verhaal van een nabestaande van zelfdoding

Daarnaast wil ze hoop geven aan zowel nabestaanden als mensen die worstelen met suïcidale gedachten: met Gods hulp is ze hieruit gekomen en dit is ook voor anderen mogelijk.
Om deze hoop te delen onder een breder publiek, vraagt ze uw aandacht voor zelfdoding, zodat het uit de taboesfeer komt en we hoop kunnen geven aan mensen in een situatie waar wanhoop heerst.

Meer info vindt u op https://www.innerlijksterk.nl

De uitzending wordt op zondag 20 mei om 13.00 uur herhaald.


Aaltjo Wubbema (clown Ziezo) bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 3 mei om 19.00 uur is Aaltjo Wubbema, oftewel clown Ziezo, te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met hem over de Ziezo Clownstichting. Hij geeft gratis optredens voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Dit doet hij vanuit zijn geloof, wat een belangrijke rol speelt in zijn leven.


Concert Kadosh en The Rejoice Singers centraal bij Aan Tafel Met

Op donderdag 19 april om 19.00 uur staat het concert van  jongerenkoor Kadosh en gospelkoor The Rejoice Singers centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Bert Michelsen gaat in gesprek over dit concert, dat op zaterdag 21 april plaatsvindt in Luctor et Emergo in Oldebroek


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com