Aan tafel met

Dag: Donderdag
Tijd: 19:00
Presentatie: Nia van de Bosch of Bert Michelsen

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een gast in de studio. De gasten komen vanuit de diverse kerken of evangelisatie. Verder aandacht voor gospelartiesten. Maar ook actviteiten met een christelijke basis komen aan de orde. Op zondagmiddag tussen 1 en 2 word de uitzending herhaald.

Uitzending Gemist

Nieuws

Jaap Westerink (Ecovata) bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 7 december om 19.00 uur is Jaap Westerink te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met Jaap over onder anderen Ecovata en over nieuwe releases, die zijn verschenen. Kijk voor meer info op www.ecovata.nl 

Het programma wordt op zondag 10 december om 13.00 uur herhaald.


Arjan en Edith Post met nieuwe CD bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 30 november om 19.00 uur zijn Arjan en Edith Post te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met hen over hun nieuwe CD 'Psalmen voor elk moment' Deze maand is de nieuwe CD van het bekende Trompettistenduo Arjan en Edith Post uit Doornspijk uitgekomen , in samenwerking met organist André van Vliet.

Het trompettistenduo is vooral bekend van het TV programma Nederland Zingt en de vele concerten met koren in deze regio.


Dakar Rally met Gerrit van Werven Mountainbiken en Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond 27 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor de Dakar Rally, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending zal Gerrit van Werven te gast zijn, de ondernemer en sportman uit Oldebroek. Gerrit van Werven bekend van de zijspancross en de deelname met het Rainbow Truckteam aan diverse truck rally’s waaronder de Dakar rally. In deze uitzending praten wij over zijn rol dit jaar bij het Rainbow Truckteam. Gerrit heeft voor de deelname van 2018 samen met een heel team veel verwerkt verzet om het team op klaar te hebben voor de Dakar Rally. Samen met de Oldebroeker Beert Bos heeft hij afgelopen week het materiaal van het Rainbowteam, de racetruck, een service truck en een snelle wagen voor assistentie naar de boot gereden in Le Havre, waar al het materiaal is ingescheept. Met Gerrit gaan wij praten over de voorbereidingen en de deelname in 2018. Ook dit jaar gaan wij vanuit Oldebroek het team weer volgen. Dit jaar is de 40e editie van de Dakar, de rally wordt verreden van 6 t/m 20 januari 2018 in Peru, Bolivia en Argentinië.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 3e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die afgelopen zaterdag plaats vond bij de ATB Vereniging Oldebroek. In dit sportprogramma is ook Marloes Franken-Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van dames Blauw Wit 1 tegen de dames 2 van Avior. Met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de heren 1 van VZK die tegen de heren 1 van Blok EVC hebben gespeeld.


René Diekman met CD 'Road to Salvation' bij Aan Tafel Met LocoFM

De nieuwe CD 'Road to Salvation' van René Diekman staat op donderdag 23 november om 19.00 uur centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek de zanger. Road to Salvation, geproduceerd door Wim Pols, is een plaat met oude gospels uit het repertoire van Homecoming artiesten die te horen en te zien zijn op de dvd producties van Bill en Gloria Gaither.

Op 25 november, aanvang 20.00 uur, houdt de bekende Hattemse zanger René Diekman een presentatie van zijn nieuwe cd in Bethel, gevestigd aan de Hessenweg 84 in Hattem. Zijn nieuwe cd heet Road to Salvation, inmiddels de derde cd die door Diekman wordt uitgebracht. De cd is in juni uitgebracht onder het platenlabel Ecovata.

René Diekman is een geboren en getogen Hattemer. Met de CD Road to Salvation keert de zanger, die tegenwoordig in Wapenveld woont, na jaren van afwezigheid terug op het gospelpodium. In 2007 debuteerde hij met de CD Only believe met covers van gospels die vooral door Elvis Presley bekend zijn geworden. “Ik ben zelf een enorme fan van Elvis. En eigenlijk van de gehele muziekstijl uit de 60’er en 70’er jaren”, vertelt René Diekman.

Een jaar na zijn eerste cd verscheen het tweede album, He touched me, met een mix van bekende gospels en speciaal voor René geschreven songs.

De cd kost 15 euro en is op dit moment al te koop in de winkels én uiteraard ook tijdens de cd-presentatie. Tijdens de presentatie is er ook een hapje en een drankje.


CMK Laudate Deum presenteert CD 'Haven van Rust' bij Aan Tafel Met LocoFM

De CD 'Haven van Rust' van het Christelijk Mannenkoor Laudate Deum staat op donderdag 9 november om 19.00 uur centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek enkele leden van het koor. Zaterdag 18 november 2017 wordt de cd op feestelijke wijze gepresenteerd in de Nederlands Gereformeerde kerk De Morgenster in Wezep. Deze avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Aan deze avond wordt medewerking verleend door degenen die ook meegewerkt hebben bij de opnames. Dit zijn Gerwin Boswijk, Harrie Stijf en Martin Vermeer en dirigent Thom Hesseling, die een groot aandeel heeft gehad in de totstandkoming van de cd. Hij heeft samen met de koorleden lange tijd toegewerkt naar de opnames die geslaagd mogen heten.

De uitzending op LocoFM wordt op zondag 12 november om 13.00 uur herhaald en is ook na te luisteren via de optie Uitzending gemist


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com