Aan tafel met

Dag: Donderdag
Tijd: 19:00
Presentatie: Nia van de Bosch of Bert Michelsen

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een gast in de studio. De gasten komen vanuit de diverse kerken of evangelisatie. Verder aandacht voor gospelartiesten. Maar ook actviteiten met een christelijke basis komen aan de orde. Op zondagmiddag tussen 1 en 2 word de uitzending herhaald.

Uitzending Gemist

Nieuws

Vakantie Bijbelweek Oldebroek centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 10 augustus om 19.00 uur staat de Vakantie Bijbelweek Oldebroek centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met o.a. Gertrude van Boven

Ook dit jaar wordt er in de zomervakantie een Vakantie Bijbelweek gehouden. Het thema van dit jaar is: (T)op Survival. Het feest is op 15, 16 en 17 augustus van 9.30 tot 12.00 uur voor alle kinderen van 4 t/m 11 jaar. In de Talter in Oldebroek. Voor de tieners van 12 t/m 15 jaar wordt een tienernacht georganiseerd van 17/18 augustus.

Dit wordt gehouden op Sportpark Bovenmolen in Oldebroek van 18.00 tot 07.00 uur.

Het programma bestaat uit zingen, een bijbelverhaal, een knutselwerkje maken, spelletjes doen en nog veel meer gezellige en uitdagende activiteiten.

De uitzending wordt op zondag 13 augustus om 13.00 uur herhaald.


Trea Klompmaker over 'Bijbels voor Rwanda' bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 13 juli om 19.00 uur staan 'Bijbels voor Rwanda' centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met Trea Klompmaker uit Oosterwolde.

Afgelopen maart ging ze samen met een groepje vrijwilligers onder leiding van ds Goijert bijbels uitdelen bij de groeiende gemeenten in de afgelegen gebieden van Rwanda


Lisette van den Heuvel bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 6 juli om 19.00 uur is Lisette van den Heuvel uit Oldebroek te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met Lisette over haar verblijf in Thailand, waarvan ze onlangs terugkeerde. Ze verbleef daar mede namens Jeugd met een Opdracht Heidebeek uit Heerde.

De uitzending wordt op zondag 9 juli om 13.00 uur herhaald.


Jongerenreis GKV 'Het Noorderlicht' naar Oekraïne centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 29 juni om 19.00 uur zijn jongeren van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt 'Het Noorderlicht' te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met hen over de reis van 22 juli tot en met 29 juli naar de zustergemeente in Kiev in de Oekraïne. Deze gemeente heeft een kleine kerk die in een erg arme wijk in Kiev staat. De groep wil zich graag richten op de jeugd in deze wijk en willen graag hoop en perspectief bieden aan deze kansarme jongeren.


Zendingsechtpaar Willem en Mee Hyae Westerink centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 8 juni om 19.00 uur is Geertje Smit-Westerink uit Elburg te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over het zendingsechtpaar Willem en Mee Hyae Westerink.

Onlangs werd er een benefietconcert gehouden ter gelegenheid van het 25 jarig zendings-en ontwikkelingswerkjubileum van hen in Kenia. Toen werd ook eerste exemplaar van het jubileumboekje 'Jij bent van Mij!' overhandigd

De uitzending wordt op zondag 11 juni om 13.00 uur herhaald.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com