Aan tafel met

Dag: Donderdag
Tijd: 19:00
Presentatie: Nia van de Bosch of Bert Michelsen

Elke donderdagavond om 19.00 uur is er een gast in de studio. De gasten komen vanuit de diverse kerken of evangelisatie. Verder aandacht voor gospelartiesten. Maar ook actviteiten met een christelijke basis komen aan de orde. Op zondagmiddag tussen 1 en 2 word de uitzending herhaald.

Uitzending Gemist

Nieuws

Reformatieconcert Hervormd Kerkkoor Kampen centraal bij Aan Tafel Met

Het reformatieconcert dat het Hervormd Kerkkoor Kampen in de Bovenkerk geeft, staat op donderdag 19 oktober om 19.00 uur centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met de organisatie van het concert.

Dit wordt op dinsdag 31 oktober om 20.00 uur gegeven. Deze avond is er naast koorzang ook ruimte voor samenzang en ds. de Fijter zal enkele woorden spreken over onder anderen Luther, kerk en kerkmuziek.

De uitzending op LocoFM wordt op zondag 22 oktober om 13.00 uur herhaald en is ook na te luisteren via de optie Uitzending gemist


Joyce van Boven met album 'Joy!' bij Aan Tafel Met LocoFM

 Op donderdag 12 oktober om 19.00 uur is Joyce van Boven uit Wezep te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over het album Joy!, dat binnenkort verschijnt. Het album zal op 4 november gepresenteerd worden. Het album krijgt de titel Joy! mee, wat vreugde betekent. De songteksten zijn door Joyce en haar man Elbert geschreven en komen voort uit persoonlijke ervaringen. Joy! bevat 10 nummers.

Deze gaan over de mooie en moeilijke momenten van het leven, over gevoelens van blijdschap maar ook van verdriet en onmacht. Ervaringen die iedereen mee maakt in het leven


Regioconcert met Laudate Deum centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Het regioconcert met het Chr. Mannenkoot Laudate Deum staat op donderdag 5 oktober om 19.00 uur centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met Gerrit Koops over dit concert, dat zaterdag 7 oktober om 19.30 uur wordt gehouden in 'De Morgenster' in Wezep. Medewerking is er die avond van gospelkoor Inspiration uit Harderwijk en de Euphonion Singers uit Wilsum


'De Pompoenen' centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Gerrie van Boven is op donderdag 28 september om 19.00 uur te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met haar over de activiteiten, die door vier vrouwen worden georganiseerd onder de naam 'De Pompoenen'. Deze zijn gericht op de ouderen in de gemeente Oldebroek.

Het programma wordt herhaald op zondag 1 oktober om 13.00 uur.


Geloofsontmoetingen de Klinker centraal bij Aan Tafel Met LocoFM

Op donderdag 21 september om 19.00 uur staan de geloofsontmoetingen in de Klinker in Wezep centraal bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met Aalt Fikse.  Het samenwerkingsverband De Klinker (Leger des Heils en initiatiefgroep Wezep) zal op zondag 24 september om 17.00 uur starten met geloofsontmoetingen. Deze zullen eens per 14 dagen op de zondagmiddag worden gehouden.


Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com