Oud Motocrosser Jerry Klaaysen en organisator Ster van Zwolle Jan van Ommen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Jerry Klaaysen uit Wezep zal maandagavond aan tafel schuiven om over zijn passie te vertellen. De oud motorcrosser is heel wat jaren actief geweest onder de vlag van de KNMV en was ook bij vele club wedstrijden te bewonderen. Evert van ’t IJssel zal de revue laten passeren en zeker ook terug gaan in de jeugdjaren van Jerry. Verder is Klaaysen ook

groot fan van Jeffrey Herlings maar waarom. Wij zullen dit alles aan en nog veel meer gaan horen.

Jan van Ommen organisator van de wielerwedstrijd Ster van Zwolle zal te horen zijn. Aanstaande zaterdag wordt voor de 60e keer deze wielerwedstrijd georganiseerd. Het is de 55e keer dat deze wielerwedstrijd de opening van het wielerseizoen is. Met Jan van Ommen praten wij over deze unieke wielerwedstrijd met start en finish in Zwolle. Dit jaar zal op finish in voorprogramma een loopfietsjes wedstrijd plaats vinden, georganiseerd door de ATB Vereniging Oldebroek. Van Jan van Ommen horen wij het actuele nieuws van deze wielerwedstrijd.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein