Op herhaling: Motocrosser Robert Fobbe en Arie ten Hove te horen bij Sportief Zijn Zeker Weten”

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Het zijn roerige tijden ook voor de sport, alle activiteiten zijn in de sport ieder geval t/m 6 april gestopt. Dat betekend ook minder actueel sport nieuws de komende periode, in deze uitzending laten wij u het gesprek horen wat wij afgelopen week hadden met de voorzitter van de ATB Vereniging Oldebroek over de afgelastingen van deze vereniging. Met de motocrossers Robert Fobbe spraken wij over zijn afgelopen seizoen en blikten vooruit.

Op dit moment is er minder sport aanbod, wij wensen natuurlijk alle mensen die met corona te maken krijgen sterkte. En momenteel is dan ook prioriteit dat wij met zijn allen ons houden aan de richtlijnen van de overheid, rivm en sportbonden. Sport is betrekkelijk, gezondheid is belangrijk.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein