Nederlands Kampioenschap Wielrennen, Motocross, Volleybal bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Robert Leferink over zijn prestatietocht en blikken wij terug op het Nederlands Kampioenschap tijdrijden voor clubs in Dronten. Evert van ’t IJssel praat ons bij over de motocross en informeren wij de luisteraar over de laatste wedstrijden van de volleybal. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Afgelopen zaterdag organiseerde wielrenvereniging de IJsselstreek de Nederlandse Kampioenschappen tijdrijden voor clubs in Dronten. In diverse klassen streden de ploegen om de nationale titels. Een record aantal ploegen van 256 en ruim 1.300 wielrenners kwamen in actie. In dit uur blikken wij terug op de resultaten.

Met Robert Leferink blikken wij terug op zijn prestatietocht met inzet om de begeleiding van diabetici te verbeteren. Wij praten over zijn motivatie en prestatie. Evert van ’t IJssel informeert ons over de laatste ontwikkelingen in de motocross, over de wedstrijden in Halle en Heerde.

Over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Heren tegen NVC Heren praten wij met Reinier Boerendans. Hij zal ons over dit wedstrijdverloop informeren. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM tussen 20.00 – 21.00.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 25 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein