Motocrosser Robert Fobbe te horen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Het zijn roerige tijden ook voor de sport, alle activiteiten zijn in de sport ieder geval t/m 6 april gestopt. Dat betekend ook minder actueel sport nieuws de komende periode, in deze uitzending gaan wij in gesprek met Motocrosser Robert Fobbe.

Robert Fobbe vaart een andere koers in 2020!

Motorcrosser Robert Fobbe uit ´t Loo zal maandagavond zijn stem laten horen in het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten. Evert van `t IJssel zal met de 250cc Husqvarna piloot eerst terugkijken naar het jaar 2019 waarin Robert verschillende resultaten kende en zich tevreden moest stellen met een 12e plaats in het open Nederlandse kampioenschap.

Wat hij gaat doen in 2020 daar van willen we u een klein tipje van de sluier lichten en wel dat hij een andere koers gaat varen, maar hoe. Dit zult u allemaal van Robert Fobbe gaan horen tussen 20.00 uur en 21.00 uur op regioradio LocoFM.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein