Motocrosser Dani Heitink en schaatser Jan van der Stouwe en Geert Schoonhoven te horen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Het jonge motorcross talent Dani Heitink uit Kamperveen zal maandag 9 maart te gast zijn in het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten. In 2019 beleefde Heitink zijn eerste Europese avontuur in de 65cc kleine wielen klasse en eindigde als zestiende in het klassement. In de strijd om het Nederlandse kampioenschap kwam Dani uit in de 65cc grote wielen klasse en wist na de zomervakantie prima resultaten te halen en pakte hiermee alsnog het brons. Evert van ‘t IJssel zal hem vragen hoe hij terugkijkt naar 2019 maar zijn we ook benieuwd wat de plannen zijn in 2020.

Een ding staat al wel vast dat Dani Heitink op zaterdag 11 april van start zal gaan op zijn thuiscircuit “de Bargen” want dan staat er bij stichting circuit Oldebroek een ONK motorcross voor de jeugd op de rol.

In dit uur zal ook Jan van der Stouwe te horen zijn de 50+ master sprinter schaatser is in Calgary op de Olympic Oval Wereldkampioen geworden in zijn klasse. Een prachtige prestatie door de schaatser uit Oosterwolde. Wij praten met Jan over zijn behaalde prestatie en ervaringen in Calgary.

Namens de ATB Vereniging Oldebroek praten wij met Geert Schoonhoven, zaterdag was op ’t Loo de openingswedstrijden van de Landelijke Jeugd Competitie Mountainbiken 2020. Maar liefst 250 mountainbikers uit heel Nederland waren te gast op de prachtige sport accommodatie  in Oldebroek. Van Geert Schoonhoven horen wij hoe er gepresteerd is.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein