De After Party Editie 100

Er moesten 99 edities aan vooraf gaan, maar maandagavond 21:00 sharp is het zover. Editie 100 van het programma De After Party.

Eigenlijk klopt het niet helemaal. De echte allereerste editie was op 1 december 2014, toen nog met Raoul van’t Hul en Kees Zegers. De eerste editie met de huidige formatie, dus Raoul van’t Hul en Diesmer Ponstein was op 3 augustus 2015. Sindsdien worden de edities bijgehouden.

Natuurlijk laten we dat niet maar zo voorbijgaan. Maandagavond is het namelijk wederom tijd voor een zogenaamde After Party Special, en wel De After Party Classic’s Special. Bepaalde nummers hoor je in De After Party net iets vaker dan de ander, simpelweg omdat de programmamakers het een geweldige plaat vinden.

Kortom, maandagavond om 21:00 hoor je alleen maar nummers waar Raoul van’t Hul en Diesmer Ponstein blij van worden. En zorg dat je erbij bent! Aan het einde heeft het duo nog een verassing in petto!

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein