Dakar, Wielrennen, Mountainbiken, Motocross, Sportverkiezingen bij Sportief Zijn Zeker Weten

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Dit is de eerste uitzending van 2020 van het sportprogramma op de maandagavond, in deze uitzending blikken wij terug op de start van de Dakar 2020. Een nieuw hoofdstuk in Saoedi Arabië in de Dakar geschiedenis. Dit weekend is het Rainbow Truck Team begonnen, de eerste twee etappes zijn inmiddels verreden. Bij de eerste etappe verleenden de Rainbow mannen assistentie en wisten zij de 1e wedstrijddag goed af te sluiten. Een goed begin van de Dakar.

Vrijdagavond 7 februari worden de Sportverkiezingen 2019 van de Gemeente Oldebroek gehouden. Deze zal plaats vinden bij Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.In het programma besteden wij aandacht aan de genomineerden voor de komende editie.

Op dit moment staat bij het wielrennen het Veldrijden centraal. Dennis en Raymond van de Kruisweg, rijden dit seizoen weer regelmatig podium, zo stonden zij ook afgelopen weekend weer aan de start bij een tweetal veldritten. Komende weekend gaan de beide mannen naar het Nederlands Kampioenschap Veldrijden. Dennis en Raymond rijden bij de amateurs/sportklasse een categorie wat iedere keer weer garant staat voor prachtige wedstrijden.

In deze uitzending blikken wij met Evert van ’t IJssel vooruit op competitie bij de ATB Vereniging Oldebroek aanstaande zaterdag een wedstrijddag in Maxi Promo Wintercompetitie. Tevens deelt Evert met ons de laatste ontwikkelingen in de Motocross.

Veel sportnieuws zo aan het begin van 2020 bij LocoFM Regioradio.

Diesmer Ponstein

Diesmer Ponstein

Programmaleider/Eindredacteur bij Loco Media Groep
Hé, ik ben Diesmer Ponstein, 26 jaar oud en ben sinds eind 2014 actief bij LocoFM. Van maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 presenteer ik Mooi weer Middag! op LocoFM en op maandagavond presenteer ik samen met Raoul De After Party tussen 9 en 11.
Diesmer Ponstein